ΣΦΡΙΓΗΛΑ & ΛΕΙΑ ΜΠΡΑΤΣΑ

Εάν σας ενοχλεί το χαλαρό δέρμα στα μπράτσα σας, δεν είστε οι μόνοι. Πολλοί είναι αυτοί που ταλαιπωρούνται από την πτώση και χαλάρωση των ιστών στο συγκεκριμένο σημείο. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί λόγω αύξησης ή μείωσης βάρους, κληρονομικότητας ή και λόγω ηλικίας. 

Στην Aestheticon®, εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία την επέμβαση της βραχιονοπλαστικής, ή αλλιώς πλαστικής επέμβασης στα μπράτσα, με σκοπό να απομακρύνουμε την περίσσεια δέρματος και να συμβάλλουμε στο να γίνει η συγκεκριμένη περιοχή του σώματος σφριγηλή, αρμονική και λεία.

Σε 1 συνεδρία

Με ασφάλεια

Σύντομη αποθεραπεία

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Μόνιμο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Βραχιονοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που το δέρμα στο εσωτερικό των βραχιόνων χαλαρώνει και γίνεται πλαδαρό. Οι λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό ποικίλουν. Μερικοί από αυτούς είναι η κληρονομικότητα, η μεγάλη απώλεια βάρους, η παχυσαρκία και η ηλικία. 

Στην Aestheticon®, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και εξειδικευόμαστε στην κοσμητική και επανορθωτική χειρουργική. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα φυσικό και εντυπωσιακό που να αντεπεξέρχεται στις ανάγκες και προσδοκίες του εκάστοτε ενδιαφερομένου. 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η βραχιονοπλαστική είναι μια κοσμητική επέμβαση, βασικός στόχος της οποίας είναι να ενισχύσει και να βελτιώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Διαθέτει πολλά οφέλη τα οποία σχετίζονται τόσο με την ψυχική κατάσταση, όσο και με την καθημερινότητα.  

Η βραχιονοπλαστική:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ένα από τα πρώτα και από τα πιο σημαντικά βήματα της βραχιονοπλαστικής είναι το ραντεβού εκτίμησης που θα γίνει ανάμεσα σε εσάς και τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό της Aestheticon®. Αφού οριστεί ο βαθμός πτώσης και χαλάρωσης των ιστών, θα ενημερωθείτε εάν επέμβαση θα γίνει με τοπική αναισθησία, μέθη ή γενική αναισθησία. 

Αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και οι προεγχειρητικοί έλεγχοι, θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην επέμβαση της βραχιονοπλαστικής. Κατά το πρώτο στάδιο της χειρουργικής επέμβασης γίνεται η παλλόμενη λιποαναρόφηση (PAL). Στη συνέχεια, ο χειρουργός αφαιρεί την περίσσεια δέρματος και γίνεται επανασυρραφή των κρημνών. 

Η τομή συνήθως ξεκινά από την περιοχή της μασχάλης και συνεχίζει κατά μήκος του εσωτερικού του βραχίονα. Βέβαια, εάν το πρόβλημα δεν είναι εκτεταμένο η τομή περιορίζεται μόνο στη μασχάλη. Τα ράμματα που γίνονται είναι απορροφήσιμα. Μετά το χειρουργείο μπορείτε να επιστρέψετε σπίτι σας, ακολουθώντας τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μετά την επέμβαση της βραχιονοπλαστικής δεν είναι απαραίτητη η παραμονή στην κλινική. Μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Βέβαια, θα πρέπει να φορέσετε έναν ειδικό κορσέ και να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Μετά την βραχιονοπλαστική, μπορεί να εμφανίσετε τυχόν μελανιές και οίδημα, όμως δεν πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο ή ανησυχητικό. Αυτά θα υποχωρήσουν μέσα σε 10 – 14 ημέρες. Οι ουλές κατά την διάρκεια των πρώτων εβδομάδων θα είναι αρκετά ροζ και στη συνέχεια θα γίνουν λευκές.  

Τα αποτελέσματα της βραχιονοπλαστικής είναι άμεσα ορατά, ενώ μπορείτε να παρατηρείτε περαιτέρω βελτίωση κατά τους πρώτους έξι μήνες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.