ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ & ΟΓΚΟΥ

Ο χρόνος επιφυλάσσει αλλαγές όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα μας. Το στήθος μιας γυναίκας μπορεί να διαφοροποιηθεί με την πάροδο του χρόνου, κάνοντάς τη πολλές φορές να αισθάνεται άβολα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτό το γεγονός να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση οποιασδήποτε γυναίκας. Στην Aestheticon® εφαρμόζουμε με ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις ομορφιάς, την ανόρθωση στήθους.

1 - 2 ώρες

Με ασφάλεια

Αποτέλεσμα σε 4 εβδομάδες

Γιατί να μας επιλέξετε

Εφαρμογή από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Δυνατότητα θηλασμού

Φυσικό αποτέλεσμα

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η επέμβαση της ανόρθωσης στήθους μπορεί να διορθώσει τις αλλαγές που έφερε το πέρασμα του χρόνου στο στήθος μιας γυναίκας. Πρόκειται για μία επεμβατική διαδικασία, η οποία δίνει τη λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης και της πτώσης του στήθους.

Η απώλεια του σχήματος, του όγκου και της ελαστικότητας των μαστών που οφείλεται στο βαρύ στήθος, στην εγκυμοσύνη, στο θηλασμό, στις αυξομειώσεις βάρους, στη γήρανση ή στην κληρονομικότητα είναι 100% αναστρέψιμη. Στην ουσία, η επέμβαση ανόρθωσης στήθους είναι μία επεμβατική διαδικασία, η οποία μπορεί να αναμορφώσει το περίγραμμα των μαστών, αφαιρώντας την περίσσεια του δέρματος που έχει δημιουργηθεί και σφίγγοντας τον περιβάλλοντα ιστό.

Τα οφέλη της στην καθημερινότητα μιας γυναίκας είναι πολλά και πραγματικά μπορεί να αλλάξει ριζικά την ποιότητα ζωής της.

Η ανόρθωση στήθους: 

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν μια γυναίκα να προβεί στην συγκεκριμένη επέμβαση είναι πολλοί και εξίσου σημαντικοί.

Μερικοί από αυτούς είναι:

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η επεμβατική διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από μία έως δύο ώρες και πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία. Επίσης, η ασθενής θα χρειαστεί να παραμείνει μία νύκτα στην κλινική για παρακολούθηση. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή επέμβαση και η αποκατάσταση της πτώσης εξαρτάται αρκετά από το βαθμό πτώσης του μαστού. Οι βαθμοί πτώσης είναι: ο Βαθμός I, ο Βαθμός II, ο Βαθμός III και η Ψευδοπτώση. 

Κατά το πρώτο συμβουλευτικό ραντεβού θα εντοπιστεί ο βαθμός χαλάρωσης και θα αποφασιστεί η τεχνική που θα ακολουθηθεί. Η επιλογή της τεχνικής εξαρτάται επίσης από το μήκος και το σχήμα των μαστών, την ποιότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και από την ποσότητα του επιπλέον δέρματος που πρέπει να αφαιρεθεί.

Την ημέρα της επέμβασης ο πλαστικός χειρουργός θα ξεκινήσει κάνοντας μικρές τομές στη φυσική πτυχή κάτω από το στήθος, τη μασχάλη ή την κάτω πλευρά της περιοχής της θηλής. Στη συνέχεια, θα εισαχθεί το εμφύτευμα είτε πίσω, είτε πάνω από τον ιστό των μυών και του μαστού, για να δώσει ένα φυσικό σχήμα. Έπειτα, ο χειρουργός θα κλείσει τις τομές με ράμματα, τα οποία στη συνέχεια θα απορροφηθούν από τον οργανισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επέμβαση της ανόρθωσης στήθους δε θα αλλάξει σημαντικά το μέγεθος του στήθους. Εάν επιθυμείτε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, τότε θα πρέπει να συνδυάσετε την ανόρθωση στήθους με την αυξητική στήθους.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η επέμβαση ανόρθωσης στήθους χρειάζεται αποθεραπεία της οποίας η διάρκεια κυμαίνεται από 2 έως 4 εβδομάδες. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη σωματική δραστηριότητα, όπως και την οδήγηση για περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση.

Η ανόρθωση στήθους είναι απολύτως ασφαλής και δεν έχει επιπλοκές. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστεί κάποιο αιμάτωμα ή φλεγμονή που είναι όμως πολύ εύκολο να αντιμετωπιστούν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.