Μεσοθεραπείες
Προσώπου, Λαιμού
& Ντεκολτέ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΣΥΣΦΙΞΗ, ΛΑΜΨΗ, ΛΕΙΑΝΣΗ & ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΝΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, η λάμψη και η φρεσκάδα του προσώπου μας όμως… μπορεί! Και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο. Οι μεσοθεραπείες προσώπου είναι ιδανικές για να ανανεώσουν το πρόσωπό μας εύκολα, γρήγορα και φυσικά. Χρησιμοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού μπορούν να αμβλύνουν και να μειώσουν τις ρυτίδες, να προλάβουν τη γήρανση και να χαρίσουν πρόσωπο νεανικό και λαμπερό.

Στην Aestheticon®, με σύμμαχο την εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση του ιατρικού μας προσωπικού, προσφέρουμε μια σειρά από εξελιγμένες μεσοθεραπείες, οι οποίες απαντούν στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. 

30 λεπτά

Μη επεμβατικά

Ανώδυνα & αναίμακτα

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Άμεσο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η μεσοθεραπεία στην ουσία αποτελεί ένα φυσικό «λίφτινγκ» προσώπου. Μπορεί να σας χαρίσει νεανική επιδερμίδα, χωρίς να χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με δραστικές και επίπονες επεμβάσεις ομορφιάς. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία δεν έχει παρενέργειες και δε χρειάζεται αποθεραπεία. 

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία από τις βασικές θεραπείες αντιγήρανσης, αλλά και πρόληψης, αφού μπορεί να προλάβει την εμφάνιση νέων ρυτίδων και να μειώσει τις ήδη υπάρχουσες. Τα οφέλη της μεσοθεραπείας προσώπου είναι πολλά, μερικά εξ’ αυτών είναι:

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι μεσοθεραπείες εφαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία σε πρόσωπο και ντεκολτέ χαρίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ενδείκνυνται για όλες τις ηλικίες και μπορούν να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση του δέρματος, αλλά και να αποκαταστήσουν ουλές.

Πιο συγκεκριμένα είναι ιδανικές για:

Την περιοχή των ματιών

γραμμές που σχηματίζουν το «πόδι της χήνας»

Περιμετρικά του στόματος

ρυτίδες γέλιου / καπνιστή

Τις ρυτίδες έκφρασης

μέτωπο, μεσόφρυο, ρινοπαρειακές ρυτίδες

Τους μαύρους κύκλους

διόρθωση μελαγρχωματικών βλαβών

Ζυγωματικά

αποκατάσταση χαμένου όγκου

Λαιμός & ντεκολτέ

εξάλειψη ρυτίδων, χαλάρωσης, σημαδιών

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία διεγείρει τον φυσικό μηχανισμό ανάπλασης των κυττάρων και ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης κολλαγόνου, την αγγειογένεση και την εκ νέου αγγειοποίηση των ιστών. Κατά την εφαρμογή της, γίνονται εγχύσεις του κατάλληλου διαλύματος (ανάλογα με το είδος της μεσοθεραπείας) με πολύ λεπτές βελόνες.

Στόχος είναι τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία περιλαμβάνονται στο εκάστοτε διάλυμα, να εισχωρήσουν στα τμήματα του χορίου, κάτω από την επιδερμίδα. Έτσι, επιτυγχάνεται μια ουσιαστική και άκρως αποτελεσματική αναζωογόνηση του προσώπου, αφού τα θρεπτικά συστατικά φτάνουν εκεί όπου χρειάζεται και δε μένουν στην επιφάνεια, όπως γίνεται με διάφορες κρέμες αντιγήρανσης.

Οι μεσοθεραπείες είναι ανώδυνες, αφού στην περιοχή όπου εφαρμόζονται οι εγχύσεις, γίνεται τοπική αναισθησία. Επίσης, δεν έχουν παρενέργειες και δεν απαιτούν αποθεραπεία. 

ΟΙ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΗΣ AESTHETICON®

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες υπόσχεται νεανικό πρόσωπο με τον πιο φυσικό τρόπο, και αυτό γιατί χρησιμοποιεί τα φυσικά συστατικά του οργανισμού, και πιο συγκεκριμένα το αίμα του ίδιου του ασθενή, για να ανανεώσει και να αναζωογονήσει ολοκληρωτικά την επιδερμίδα του προσώπου.

Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία, εκτός από την αντιγηραντική και αναπλαστική της δράση, επιτυγχάνει σύσφιξη και λάμψη, βελτιστοποίηση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας, λείανση των μικρορυτίδων και των ουλών. Τέλος, ενισχύει την ανάπτυξη λίπους και χαρίζει όγκο σε περιοχές όπου το λίπος έχει χαθεί.

Για να γίνει κατανοητό πως λειτουργεί η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία, θα πρέπει αρχικά να καταλάβουμε τον ρόλο που έχουν τα πεπτίδια στον οργανισμό μας. Τα πεπτίδια στην ουσία είναι οργανικές ενώσεις, οι οποίες «ενημερώνουν» τα κύτταρα του δέρματος όταν χρειάζεται να παραχθεί κάποιο συστατικό. Εάν για παράδειγμα υπάρξει μία βλάβη στην επιδερμίδα, τότε θα μεταφέρουν το μήνυμα στα κύτταρα να συνθέσουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης για την αποκατάστασή της. Με το πέρασμα όμως του χρόνου η δράση των φυσικών πεπτιδίων μειώνεται.

Η μεσοθεραπεία με πεπτίδια επιτυγχάνει σύσφιξη, ανόρθωση δέρματος, λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αποκατάσταση χρωματικού τόνου και ελαστικότητας. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία και τους μαύρους κύκλους που σχηματίζονται κάτω από τα μάτια. 

Η μεσοθεραπεία Profound περιλαμβάνει εγχύσεις με ένα διάλυμα, το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει υαλουρονικό οξύ εμπλουτισμένο με αμινοξέα και πεπτίδια.

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι κατάλληλη για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Βελτιώνει τη σύνθεση κολλαγόνου τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά. Έχει υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να αμβλύνει τις ρυτίδες και να χαλαρώσει τη σύσπαση των μυών, δίνοντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει τις ιδιότητες της θεραπείας με βοτουλινική τοξίνη. Τέλος, έχει ισχυρή λευκαντική δράση και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση μελαγχρωματικών βλαβών, όπως ηλιακές κηλίδες, πανάδες & μαύρους κύκλους.

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στην εν λόγω μεσοθεραπεία είναι διαλύματα υαλουρονικού οξέος, βιταμινών και αντιοξειδωτικών ουσιών. Ενυδατώνει το δέρμα εις βάθος και μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη ρυτίδων, αλλά και στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών.

Η συγκεκριμένη θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση και κατά συνέπεια την παραγωγή κολλαγόνου. Γι’ αυτό το λόγο είναι επίσης ιδανική και για την αντιμετώπιση ουλών ακμής, ρυτίδων έκφρασης, πανάδων και για την σύσφιξη του προσώπου και του λαιμού.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι άμεσα. Οι αλλαγές είναι εμφανείς μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, και διαρκούν από 6 μήνες έως και 2 χρόνια.

Οι μεσοθεραπείες της Aestheticon® δεν απαιτούν αποθεραπεία και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.