Fillers
Υαλουρονικού
Οξέος

ΠΛΗΡΩΣΗ ΧΑΜΕΝΟΥ ΟΓΚΟΥ & ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΡΥΤΙΔΩΝ

Εάν επιθυμείτε αναζωογόνηση της επιδερμίδας, σβήσιμο των ρυτίδων και ενίσχυση του όγκου σε ορισμένα σημεία του προσώπου σας, τότε η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες κατά της γήρανσης. Δίνει όγκο, εξαλείφει τις ρυτίδες και ανορθώνει το δέρμα, αφήνοντας ένα περίγραμμα απαλό, φρέσκο και νεανικό.

Στην Aestheticon®, με φροντίδα από αποκλειστικά εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς στην κοσμητική αλλά και επανορθωτική χειρουργική, εγγυόμαστε ότι θα αποκτήσετε ακριβώς το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Μη επεμβατικά

Ανώδυνα

Πιστοποιημένα υλικά

Γιατί να μας επιλέξετε

Εφαρμογή μόνο από πλαστικό χειρουργό

Απόλυτη ασφάλεια

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Η θεραπεία με fillers υαλουρονικού οξέος είναι μη επεμβατική, έχει άμεσα αποτελέσματα και δε χρειάζεται αποθεραπεία. Μπορείτε μάλιστα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

Το πλάνο θεραπείας και οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν είναι πλήρως εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες σας και οι εκχύσεις υαλουρονικού οξέος εφαρμόζονται αποκλειστικά και μόνο από τους πλαστικούς χειρουργούς της Aestheticon®. Μέσω της θεραπείας μπορείτε να μειώσετε ή να εξαφανίσετε τις στατικές ρυτίδες, τις ρυτίδες δηλαδή που δημιουργούνται λόγω ηλικίας, να δώσετε όγκο σε σημεία που έχει χαθεί ή να ενισχύσετε άλλα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τις γραμμές και τις ρυτίδες που βρίσκονται γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, παρέχοντας μια φυσική και νεανική εμφάνιση.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

εφαρμογή από πλαστικό χειρουργό

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ FILLERS

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία του οργανισμού, η οποία βρίσκεται στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Μία από τις λειτουργίες του είναι να διατηρεί το δέρμα απαλό, υγιές και ενυδατωμένο. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας αρχίζει να παράγει λιγότερο υαλουρονικό οξύ, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται ξηρό και λεπτό. Οι φυσικές γραμμές και οι ρυτίδες βαθαίνουν, τα χείλη και τα μάγουλα χάνουν τον όγκο τους και γραμμές εμφανίζονται γύρω από την περιοχή του στόματος και της μύτης.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να γεμίσει τις περιοχές των αυλακώσεων και των πτυχώσεων και να ενσωματωθεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με σκοπό να ενυδατώσει την επιδερμίδα και να αποκαταστήσει τους χαμένους όγκους.

Πριν τη θεραπεία, εφαρμόζεται ελαφριά αναισθητική κρέμα, έτσι ώστε να αισθάνεστε πιο άνετα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Στη συνέχεια, γίνονται οι εκχύσεις με κατάλληλο filler στις επιλεγμένες περιοχές με μια πολύ λεπτή βελόνα. Η συνεδρία είναι πολύ σύντομη και διαρκεί από 20 έως 30 λεπτά ανάλογα με την περίπτωση.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί και να ενισχύσει τις περισσότερες περιοχές του προσώπου. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για:

Τις ρινοχειλικές ρυτίδες

Οι γραμμές που μοιάζουν με παρενθέσεις γύρω από το στόμα

Tα χείλη

Αποκαθιστά ή και ενισχύει τον όγκο των χειλιών

Τα ζυγωματικά

Ενισχύει τον όγκο και ανυψώνει ολόκληρο το πρόσωπο

Τους μαύρους κύκλους

Αποκαθιστά το λεπτό δέρμα και την όψη "βαθουλώματος"

Τις ρυτίδες καπνιστού

Οι κάθετες γραμμές που εμφανίζονται γύρω από τα χείλη

Το πηγούνι

Ενισχύει τον όγκο του πηγουνιού και διορθώνει το περίγραμμα

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

εφαρμογή από πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μη επεμβατική και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Παρ’ όλα αυτά, μετά τη συνεδρία μπορεί να υπάρξει κάποια ευαισθησία, ερυθρότητα ή και οίδημα στην περιοχή. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και αν παρουσιάσετε κάποια από αυτές τις επιπτώσεις, τότε αυτή θα υποχωρήσει μέσα σε λίγες ημέρες.

Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στην εργασία και τη ρουτίνα σας. Όμως καλό είναι να αποφύγετε τη χρήση μακιγιάζ για 12 ώρες, όπως και την επίπονη άσκηση και το αλκοόλ για 24 ώρες μετά τη θεραπεία.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων κυμαίνεται από 8 έως και 14 μήνες, ανάλογα με την περιοχή θεραπείας. Το υαλουρονικό οξύ εξασθενεί σταδιακά και διασπάται από τον οργανισμό. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιστρέψετε και να ανανεώσετε τη θεραπεία σας. Εάν αποφασίσετε να μην ξανακάνετε θεραπεία, τότε το αποτέλεσμα θα εξαφανιστεί πλήρως.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ FILLER

BEFORE & AFTER

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Από 20 μέχρι 30 λεπτά. Μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία ή τις ασχολίες σας αμέσως μετά. 

Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιούμε αντί για βελόνα ειδικές μικροκάνουλες για την έγχυση υαλουρονικού οξέος. Με την μικροκάνουλα η εφαρμογή γίνεται ατραυματικά στην επιλεγμένη περιοχή λόγω της ελαστικότητας και της αμβλείας άκρης της. Έτσι, μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες εμφάνισης μελανιών και οιδήματος και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο και φυσικό σε δύσκολες περιοχές σε σχέση με την κλασική μέθοδο της βελόνας.

Οι θεραπείες με fillers μπορούν να συνδυαστούν με εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης για εξάλειψη ρυτίδων, συνδυαστικά με νήματα για διόρθωση περιγράμματος προσώπου ή ανόρθωση, με αυτόλογη θεραπεία καθώς και με μεσοθεραπείες για βαθειά σύσφιξη, ενυδάτωση και λάμψη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.