ΣΦΡΙΓΗΛΑ & ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ

Κάποιες φορές, ανεξάρτητα από το πόσο γυμναστική κάνουμε, το δέρμα μας παραμένει χαλαρό στο εσωτερικό των μηρών μας. Αυτή η κατάσταση λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στη δημιουργία ενός σφριγηλού και γραμμωμένου ποδιού. 

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τα καλλίγραμμα πόδια που ονειρεύεστε με την επέμβαση της μηροπλαστικής. Στην Aestheticon®, με μακροχρόνια εξειδίκευση στην κοσμητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική, σας εγγυούμαστε ένα απόλυτα φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σε 1 συνεδρία

Με ασφάλεια

Σύντομη αποθεραπεία

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Μόνιμο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Μηροπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που σας χαρίζει καλλίγραμμα πόδια και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της έντονης χαλάρωσης στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών. 

Το δέρμα μας σε αυτή την περιοχή έχει την τάση να χαλαρώνει και λειτουργεί και ως αποθήκη λίπους. Τα αίτια είναι πολλά και μερικά από αυτά είναι: η απότομη απώλεια κιλών, η δράση της βαρύτητας, οι συχνές αυξομειώσεις βάρους, το κάπνισμα και η αποχή από την άσκηση. Σκοπός της μηροπλαστικής είναι να σας απαλλάξει από αυτή την περίσσεια δέρματος, έτσι ώστε να αποκτήσετε τα πόδια που ονειρεύεστε. 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Σκοπός της μηροπλαστικής είναι να δημιουργήσει λεπτά και σφιχτά πόδια. Η επέμβαση, αν και είναι μία καθαρά κοσμητική θεραπεία, μπορεί να έχει οφέλη τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. 

Η μηροπλαστική:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η επέμβαση της μηροπλαστικής γίνεται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί από 2 έως 4 ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι απαιτείται παραμονή στην κλινική για λίγες ώρες μετά το χειρουργείο. 

Η μηροπλαστική διακρίνεται σε τρεις βασικές κατηγορίες. Όταν θα κάνετε το πρώτο συμβουλευτικό σας ραντεβού, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Aestheticon θα αποφασίσει ποια τεχνική είναι κατάλληλη για εσάς με βάση το ιστορικό και την κλινική εξέτασή σας.

Οι τεχνικές της μηροπλαστική είναι:

Εφαρμόζεται όταν υπάρχει μικρή περίσσεια δέρματος μόνο στον κάθετο άξονα του μηρού. Προτείνεται κατά κύριο λόγο σε όσους παρουσιάζουν μικρή χαλάρωση, η οποία διορθώνεται με έλξη του δέρματος προς τα πάνω, στον κάθετο άξονα του μηρού. Οι ουλές της επέμβασης δεν είναι εμφανείς από το μαγιό.

Εφαρμόζεται όταν η περίσσεια δέρματος είναι στον οριζόντιο άξονα του μηρού. Συνήθως, προχωράμε με αυτή την τεχνική όταν οι ασθενείς αντιμετωπίζουν μεγάλη χαλάρωση, η οποία διορθώνεται με έλξη του δέρματος προς τα πίσω, στον κάθετο άξονα του μηρού.

Προτείνεται όταν υπάρχει περίσσεια και στους δύο άξονες. Ο συνδυασμός των δύο προηγούμενων επεμβάσεων ανορθώνει και συσφίγγει τους μηρούς. Αυτή η τεχνική προτείνεται βασικά σε ασθενείς που είχαν με μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους και σημαντική χαλάρωση.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τα αποτελέσματα της μηροπλαστικής είναι μόνιμα με την προϋπόθεση ότι οι ασθενείς δεν θα έχουν μεγάλες αυξομειώσεις βάρους και θα ακολουθούν ένα μέτριο επίπεδο άσκησης. Οι ουλές θα είναι εμφανείς τους πρώτους 8 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα όμως, θα αποχρωματιστούν και θα γίνουν πιο διακριτικές.  

Η διάρκεια της αποθεραπείας δεν είναι μεγάλη. Θα πρέπει να παραμείνετε στην κλινική για λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, ενώ θα μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία και στις καθημερινές σας δραστηριότητες περίπου 2 εβδομάδες μετά την επέμβαση. Βέβαια, θα πρέπει να αποφύγετε την άσκηση για έναν μήνα περίπου.  

Τέλος, θα χρειαστεί να φοράτε ειδικό πιεστικό ένδυμα για 6 εβδομάδες. Οι ραφές που θα γίνουν είναι ενδοδερμικές, οπότε δε χρειάζεται να αφαιρεθούν ράμματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.