ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ

Μπορεί να υπάρχουν στο δέρμα μας και να μην ξέρουμε ακριβώς τι είναι ή να νομίζουμε ότι πρόκειται για κάποιον σπίλο (ελιά).  Τα θηλώματα είναι ακίνδυνες δερματικές βλάβες που εμφανίζονται στην επιφάνεια του δέρματος μας. Αν και δεν αποτελούν λόγo ανησυχίας, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τα αφαιρέσουν τόσο για αισθητικούς όσο και πρακτικούς λόγους. 

Στην Aestheticon®, μπορούμε να αναλάβουμε με απόλυτη ασφάλεια την αφαίρεση των θηλωμάτων και να επιτύχουμε την πλήρη εξάλειψή τους είτε με την επεμβατική μέθοδο ή τη μέθοδο με LASER.  

Σύντομη συνεδρία

Με ασφάλεια

Χωρίς ουλές & σημάδια

Γιατί να μας επιλέξετε

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο χειρουργό

Άμεσο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΗΛΩΜΑΤΑ

Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες μπορούν να εμφανίσουν θηλώματα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Στην ουσία, τα θηλώματα είναι καλοήθη ογκίδια του δέρματος με χρώμα μπεζ ή καφέ. Το ύψος τους ξεκινάει από μερικά χιλιοστά και μπορεί να φτάσει μέχρι και 5 εκατοστά.

Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ένα ή και περισσότερα θηλώματα, τα οποία μπορεί να είναι συγκεντρωμένα ή διάσπαρτα στο σώμα. Τα αίτια εμφάνισής τους είναι πολλά. Μερικά από αυτά είναι το αυξημένο βάρος, η ηλικία, η κληρονομικότητα, ο σακχαρώδης διαβήτης, η εγκυμοσύνη και το σύνδρομο Crohn. Εμφανίζονται κυρίως στις μασχάλες, κάτω ή εσωτερικά του στήθους, στους γλουτούς,  στα βλέφαρα, στην γραμμή του στηθόδεσμου και στην πλάτη.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΘΗΛΩΜΑΤΩΝ

Τα θηλώματα δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία μας, όμως μπορεί να αποτελέσουν μία ενόχληση στην καθημερινότητά μας. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς διάφορες καθημερινές κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν μικροτραυματισμούς ή φλεγμονές. 

Εάν αποκοπούν μάλιστα από το δέρμα, τότε μπορεί να προκαλέσουν πόνο και αιμορραγία.

Η αφαίρεση των θηλωμάτων:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο χειρουργό

ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΘΗΛΩΜΑΤΩΝ

Τα θηλώματα εμφανίζονται κυρίως στις πτυχές που σχηματίζει το δέρμα και μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα, εύκολα και ανώδυνα. Ένα από τα πρώτα βήματα, όταν έρθετε για αφαίρεση θηλωμάτων στην Aestheticon®, είναι να γίνει η απαραίτητη δερματολογική εξέταση από τον εξειδικευμένο ιατρό. 

Στη συνέχεια, θα αποφασιστεί ποια από τις δύο μεθόδους αφαίρεσης είναι κατάλληλη για την περίπτωσή σας. Το βασικό είναι ότι καμία από τις δύο μεθόδους δε χρειάζεται αποθεραπεία, αφού η επούλωση είναι σχετικά άμεση.  

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αφαίρεσης θηλωμάτων, με βασικότερους την επεμβατική μέθοδο και τη μέθοδο με LASER. 

Αφαίρεση Θηλωμάτων με την Επεμβατική Μέθοδο

Η επιλογή μεθόδου έχει άμεση σχέση με το σχήμα και το μέγεθος του θηλώματος. Η επεμβατική μέθοδος γίνεται στον χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Είναι απολύτως ασφαλής και δεν αφήνει σημάδια.

Αφαίρεση Θηλωμάτων με LASER

Η αφαίρεση θηλωμάτων μπορεί να γίνει χωρίς καθόλου τραυματισμούς και σημάδια με την εφαρμογή LASER CO₂. Η συγκεκριμένη μέθοδος στοχεύει με εξαιρετική ακρίβεια την δερματική βλάβη χωρίς να τραυματίζει τους διπλανούς ιστούς.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία διαρκεί μόνο μερικά λεπτά, ενώ εάν η έκταση των θηλωμάτων είναι μικρή δε θα χρειαστείτε παραπάνω από μία συνεδρία. Μετά την αφαίρεση, η περιοχή θα επουλωθεί άμεσα και θα μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

Αν και η αφαίρεση είναι μόνιμη, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εμφανίσετε και πάλι θηλώματα σε άλλες περιοχές του σώματος. Ένας τρόπος για να το αποτρέψετε είναι να διατηρείτε το δέρμα σας καθαρό και υγιές. Επίσης είναι σημαντικό να προσέχετε το βάρος σας, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την εμφάνισή του (ζεστές και υγρές περιοχές του σώματος). 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.