Δερματολογικός
Καθαρισμός
& Δερμοαπόξεση

DIAMOND MICRODERMABRASION

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Όλοι επιθυμούν ένα υγιές και καθαρό πρόσωπο. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θεραπείες όπως ο καθαρισμός προσώπου και η ιατρική δερμοαπόξεση είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Στην Aestheticon® εγγυόμαστε ένα άρτιο και πάνω απ’ όλα ασφαλές αποτέλεσμα, χωρίς τον κίνδυνο ουλών ή ερεθισμών. Μην ξεχνάτε πως η ιατρική δερμποαπόξεση και ο καθαρισμός προσώπου θα πρέπει να εφαρμόζονται πάντα και μόνο σε ιατρικό χώρο και από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

45 λεπτά

Λείανση & λάμψη

Για κάθε τύπο δέρματος

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό

Άμεσο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Ο ιατρικός καθαρισμός προσώπου, ο οποίος εφαρμόζεται στην Aestheticon®, δεν έχει κάποια σχέση με τον καθαρισμό προσώπου με ατμό, ο οποίος συνηθίζεται να εφαρμόζεται στα κέντρα αισθητικής.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε, ειδικά στην περίπτωση που έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα ή αντιμετωπίζετε ακμή, πως μόνο ο ιατρικός καθαρισμός προσώπου είναι ασφαλής και αποτελεσματικός. Η συγκεκριμένη τεχνική επιτυγχάνει ένα απολύτως ιδανικό αποτέλεσμα, χωρίς:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΡΜΠΟΑΠΟΞΕΣΗ ME ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Η ιατρική (μικρο)δερμποαπόξεση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος, η οποία επιτυγχάνει, μέσω της απολέπισης, την απόκτηση μιας λείας, απαλής και πιο φρέσκιας επιδερμίδας.

Η ιατρική δερμποαπόξεση αποτελεί ιδανική αντιμετώπιση για:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΡΜΠΟΑΠΟΞΕΣΗΣ

Η ιατρική δερμποαπόξεση με διαμάντια μπορεί να κάνει το δέρμα του προσώπου λαμπερό και νεανικό, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην υγεία και ευεξία της επιδερμίδας. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσω μιας συσκευής υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί κεφαλή διαμαντιού, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιείται παράλληλα η παραγωγή κολλαγόνου. Η δύναμη με την οποία απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα κατά τη διάρκεια της ιατρικής δερμποαπόξεσης με διαμάντια είναι πολύ ισχυρότερη σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο δερμποαπόξεσης, παρέχοντας έτσι βαθύτερη διείσδυση και καλύτερα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα και δεν απαιτείται αποθεραπεία. Η δερμποαπόξεση ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων, πράγμα που οδηγεί σε βελτίωση της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος, καθώς και μείωση των σημαδιών γήρανσης. Ο τρόπος εφαρμογής της θεραπείας είναι εξατομικευμένος ανάλογα με την περίπτωση. 

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ μετά την εφαρμογή το δέρμα μπορεί να δεχτεί και να απορροφήσει καλύτερα anti-aging serums αλλά και τοπικές θεραπείες όπως για την ακμή και μελαγχρωματικές βλάβες.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΡΜΠΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Η θεραπεία σε 3 απλά βήματα:

Βήμα 1ο

Αρχικά, το πρόσωπο καθαρίζεται με μεγάλη προσοχή, ή πραγματοποιείται δερματολογικός καθαρισμός.

Βήμα 2ο

Στη συνέχεια, ξεκινά η δερμοαπόξεση με κεφαλή διαμαντιού. Αυτή η μηχανική διαδικασία απολέπισης βελτιώνει τόσο τον τόνο, όσο και την υφή του δέρματος και αποκαλύπτει επίσης τα νέα, ζωντανά κύτταρα, κάνοντας την επιδερμίδα απαλή και λεία. Ταυτόχρονα, η θεραπεία προκαλεί ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, πύκνωση του χορίου και βελτίωση της επιδερμίδας γενικότερα.

Βήμα 3ο

Μετά το τέλος της θεραπείας, εφαρμόζεται μία ενυδατική μάσκα, κρέμα ή ορός ανάλογα με τον τύπο του δέρματος (ξηρό, λιπαρό, ευαίσθητο, ακνεϊκό κ.ο.κ). Η ιατρική δερμποαπόξεση είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη διαδικασία. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί κάποιοι να αισθανθούν μια μικρή ενόχληση για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΡΜΠΟΑΠΟΞΕΣΗ

Μετά τη θεραπεία είναι σύνηθες να υπάρξει μία ελαφρά ερυθρότητα, η οποία όμως θα υποχωρήσει μέσα σε διάστημα 48 ωρών. Ορισμένες φορές, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, μπορεί να εμφανιστεί επίσης ένα ελαφρό ξεφλούδισμα, αλλά αυτή είναι μια φυσική παρενέργεια και δε θα πρέπει να προκαλέσει ανησυχία.

Επιπροσθέτως, συνιστούμε στους ασθενείς να αποφεύγουν δραστηριότητες που έχουν σχέση με θερμότητα, όπως σάουνες, ηλιοθεραπεία, καυτό μπάνιο και έντονη άσκηση για 24 ώρες μετά τη θεραπεία.

ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η δερμοαπόξεση με διαμάντια δε χρειάζεται αποθεραπεία και γι’ αυτό τα αποτελέσματά της είναι άμεσα. Η συχνότητα εφαρμογής της έχει άμεση σχέση με τον τύπο του δέρματος. Εάν έχετε ένα υγιές δέρμα και δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να ξεκινήσετε με πιο συχνά ραντεβού, τα οποία θα γίνονται πιο αραιά όσο περνάει ο καιρός και τα οποία θα έχουν τη μορφή συμπληρωματικών θεραπειών.

Στην Aestheticon®, το έμπειρο και καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό μας, μετά τη θεραπεία θα σας συμβουλεύσει και θα σας προτείνει προϊόντα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματά σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.