ΣΤΗΤΟ & ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΣΤΗΘΟΣ

Η υπερτροφία του μαστού (γιγαντομαστία) προκαλεί σε πολλές γυναίκες δυσφορία ψυχολογική αλλά και σωματική. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε όμως είναι ότι δεν είστε μόνες και ότι σίγουρα υπάρχει λύση στο πρόβλημά σας. 

Στην Aestheticon® κατανοούμε με ποιο τρόπο το υπερβολικά μεγάλο στήθος μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά επίσης να προκαλέσει πόνο ή ακόμα και βλάβες στην πλάτη, το θώρακα ή και στον αυχένα. Πολλές γυναίκες με αυτό το πρόβλημα μας επισκέπτονται, ώστε να προβούν σε μειωτική στήθους από τους έμπειρους και εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς μας.

2 - 3 ώρες

Με ασφάλεια

100% φυσικό αποτέλεσμα

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Δυνατότητα θηλασμού

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η χειρουργική επέμβαση μείωσης του μαστού είναι μια απλή διαδικασία για πεπειραμένους ιατρούς. Τα οφέλη της είναι πολλά τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχολογική υγεία.  Μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή μιας γυναίκας, αφού μπορεί να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση, να την κάνει να αισθάνεται άνετα με το σώμα της και να τη βοηθήσει να κινείται πιο ελεύθερα.

Η χειρουργική επέμβαση μειωτικής στήθους είναι μία απολύτως ασφαλής διαδικασία, γίνεται με γενική αναισθησία, δεν έχει παρενέργειες και δεν αφήνει μόνιμα σημάδια. Η διάρκειά της κυμαίνεται από 2 έως 3 ώρες, ενώ απαιτεί παραμονή της ασθενούς για ένα βράδυ στην κλινική.  Η μειωτική στήθους μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία μετά την ενηλικίωση.

Οι λόγοι για τους οποίους αρκετές γυναίκες την επιλέγουν είναι πολλοί, καθώς το υπερβολικά μεγάλο στήθος μπορεί να προκαλέσει:

Ο βαθμός μείωσης του μαστού εξαρτάται από τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας. Στην  Aestheticon® παρέχουμε εξατομικευμένο consultation και το κατάλληλο μέγεθος αποφασίζεται από κοινού με την ασθενή, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι φυσικό και σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η μειωτική στήθους είναι η πλαστική επέμβαση που έχει ως σκοπό να επιτύχει τη δημιουργία ενός νέου μικρότερου στήθους. Κατά τη διάρκειά της, αφαιρείται το περιττό λίπος, δέρμα και όγκος μαζικού αδένα από τους μαστούς.

Στην Aestheticon® επιθυμούμε να είμαστε πάντα δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Αρχικά, θα κάνετε ένα συμβουλευτικό ραντεβού με το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας. Εκεί, θα συζητήσετε τους προβληματισμούς σας, θα σας λυθεί η όποια απορία σχετικά με τη διαδικασία και θα καταλήξετε σε συνεννόηση με τον πλαστικό χειρουργό στο ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Πριν την ημέρα της επέμβασης, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα αθλητικό υποστηρικτικό στηθόδεσμο, τον οποίο και θα έχετε μαζί σας. Το μέγεθος του θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τον χειρουργό σας. Την ημέρα της επέμβασης, ο χειρουργός θα σας επισκεφθεί στο δωμάτιό σας και θα σχεδιάσει στο στήθος σας τις γραμμές που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Επίσης, θα είναι εκεί για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις της τελευταίας στιγμής.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Μετά τη διαδικασία, ο χειρουργός σας θα σας συμβουλεύσει για πόσο χρόνο θα χρειαστεί να παραμείνετε εκτός εργασίας. Η διάρκεια της αποχής από την εργασία κυμαίνεται από δύο έως τέσσερις εβδομάδες, ανάλογα με το επάγγελμά σας. Επίσης, θα χρειαστείτε βοήθεια, έτσι ώστε να μην ασχοληθείτε καθόλου με δουλειές, όπως ψώνια, οικιακά καθήκοντα και φροντίδα παιδιών. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι θα αισθάνεστε μία ατονία τις πρώτες εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση, είναι σημαντικό να διατηρήσετε τις τομές στεγνές και να μην πειράξετε τους επιδέσμους μέχρι να επιστρέψετε στην κλινική. Επίσης, δεν πρέπει να φορέσετε στηθόδεσμο με μπανέλα, μέχρι να το συζητήσετε με τον χειρουργό σας.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μετά την επέμβαση, το στήθος σας θα χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα. Θα πρέπει να φοράτε το ειδικό σουτιέν κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύκτας, μέχρι και τρεις μήνες μετά τη μειωτική στήθους. Θα μπορείτε να κάνετε μπάνιο λίγες μέρες μετά την επέμβαση. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να φοράτε και πάλι τον ειδικό στηθόδεσμο αμέσως μετά.

Στην Aestheticon® συνιστούμε να απέχετε τουλάχιστον μία εβδομάδα από την εργασία σας, έτσι ώστε να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας για να αναρρώσει. Ο χειρουργός σας θα σας συμβουλεύσει για το πόσο σύντομα μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες και στην άσκηση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

BEFORE & AFTER

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μετά την επέμβαση θα μπορείτε ευκολότερα να ψηλαφίσετε το στήθος σας και να βρείτε πιθανές ανωμαλίες.

Ακόμη, η μαστογραφία γίνεται λιγότερο επώδυνη και πιο ακριβής.

Το πιο σημαντικό πράγμα στην αναζήτησή σας είναι να βρείτε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, ώστε οι πιθανότητες να υπάρξει πρόβλημα στο θηλασμό και  στην αισθητικότητα της θηλής να είναι μηδαμηνές.

Tα τμήματα του αδένα που αφαιρούνται κατά τη διάρκεια της επέμβασης, πάντα αποστέλονται για παθολογοανατομική εξέταση (βιοψία). Ένα μικρό ποσοστό απεσταλμένων δειγμάτων εμφανίζονται ύποπτα. Στην Aestheticon, θα σας αποστείλουμε τα αποτελέσματα και, αν χρειαστεί, θα συντονίσουμε ραντεβού με ειδικό. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.