Αντιμετώπιση
Υπεριδρωσίας

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΦΙΔΡΩΣΗ

Ο ιδρώτας είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα μας ρυθμίζει τη θερμοκρασία του. Όλοι οι άνθρωποι ιδρώνουν, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Τι γίνεται όμως όταν αυτός ο φυσιολογικός μηχανισμός του οργανισμού δυσκολεύει την καθημερινότητά μας; 

Η υπερβολική εφίδρωση μπορεί να προκαλέσει αμηχανία, αποκλεισμό από κοινωνικές δραστηριότητες και να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση ενός ατόμου. Στην Aestheticon®, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη επιτυχία, και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια, το πρόβλημα της υπεριδρωσίας. 

Σε 1 επίσκεψη

Μη επεμβατικά

Χωρίς παρενέργειες

Γιατί να μας επιλέξετε

Εφαρμογή από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Άμεσο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Είναι αλήθεια πως σε κανέναν δεν αρέσει να ιδρώνει. Βέβαια σε περιπτώσεις υψηλής θερμοκρασίας και έντονης άσκησης είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Τις περισσότερες φορές ο ιδρώτας δε δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στη ζωή μας.

Οι άνθρωποι όμως που υποφέρουν από υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες,  στο μέτωπο, στα πέλματα, ακόμα και στις παλάμες ταλαιπωρούνται καθημερινά. Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν πως δεν υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημά τους. Όμως, η θεραπεία για την υπεριδρωσία έχει πολλά οφέλη και μπορεί να τους βοηθήσει πραγματικά:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Υπάρχουν διάφορες θεραπείες οι οποίες μπορούν να αντιμετωπίσουν την υπερβολική εφίδρωση. Άλλες είναι επεμβατικές και άλλες όχι. Από αντιιδρωτικές κρέμες και σπρέι, μέχρι χειρουργική αφαίρεση των ιδρωτοποιών αδένων και συμπαθεκτομή, αποκοπή δηλαδή των νεύρων που δίνουν τις εντολές στους ιδρωτοποιούς αδένες. Αν και κάποιες από αυτές τις θεραπευτικές μεθόδους είναι αποτελεσματικές, αυτό δε σημαίνει ότι δεν κρύβουν κινδύνους και παρενέργειες. 

Στην Aestheticon® επιλέγουμε μία μη επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης της υπεριδρωσίας. Αυτή η μέθοδος είναι οι εγχύσεις με βοτουλινική τοξίνη, η οποία μπορεί να μειώσει την παραγωγή ιδρώτα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, το διάλυμα εγχέεται μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας στο δέρμα σε κάθε περιοχή που μας ενδιαφέρει. Η εφαρμογή διαρκεί μόλις 10 με 20 λεπτά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη θεραπεία δεν σταματά την φυσιολογική παραγωγή του ιδρώτα, παρά μόνο την υπερβολική εφίδρωση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. 

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η υπερβολική εφίδρωση μειώνεται κατά 90% τις πρώτες δύο ημέρες μετά τη θεραπεία, ενώ το πλήρες αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει και ταυτόχρονη εξάλειψη της δυσοσμίας η οποία συνδέεται με τον ιδρώτα. 

Η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη δεν χρειάζεται αποθεραπεία. Όμως,  δεν προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου πέντε έως έξι μήνες από την πρώτη εφαρμογή. Αφού περάσει όμως αυτό το διάστημα, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο χειρουργό

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κατάλληλοι για να υποβληθούν στην συγκεκριμένη θεραπεία είναι οι άνθρωποι που υποφέρουν υπερβολικά ιδρωμένες μασχάλες ή παλάμες και όσοι έχουν διαρκώς «βρεγμένα» ρούχα από τον ιδρώτα τους. 

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ανθρώπους που εξαιτίας της υπεριδρωσίας αντιμετωπίζουν πρόβλημα, πέρα από την προσωπική, και στην επαγγελματική τους ζωή. Ειδικά, όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα όπου η προσεγμένη εμφάνιση είναι ζωτικής σημασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.