Βλεφαροπλαστική
Σε άνω
& κάτω βλέφαρα

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ & ΒΑΡΥ ΒΛΕΜΜΑ

Το βλέμμα σας μοιάζει κουρασμένο; Σακούλες και ρυτίδες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από τα μάτια; Έχετε παρατηρήσει χαλάρωση του δέρματος στα άνω ή κάτω βλέφαρα; Όλα αυτά είναι οι επιπτώσεις που φέρνει ο χρόνος στο δέρμα μας, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε.

Στην Aestheticon® με τη βοήθεια εξειδικευμένων πλαστικών χειρουργών μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε για πάντα από το κουρασμένο και βαρύ βλέμμα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Σε αντίθεση με τις μη επεμβατικές μεθόδους, η κλασική βλεφαροπλαστική είναι αποδεδειγμένα η μόνη  τεχνική που εγγυάται τετραπλάσιο χρόνο διάρκειας αποτελέσματος, χωρίς τον κίνδυνο υπερμελάχρωσης του δέρματος και χωρίς παρενέργειες από τη χρήση laser.

60 - 90 λεπτά

Με ασφάλεια

Σύντομη αποθεραπεία

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Διάρκεια έως και 15 χρόνια

Προσιτό κόστος

Η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ

Η βλεφαροπλαστική είναι αποδεδειγμένα η μόνη διαδικασία η οποία μπορεί να αποκαταστήσει την αίσθηση νεότητας, να χαρίσει και πάλι ξεκούραστο βλέμμα, να εξομαλύνει τις ρυτίδες και να βελτιώσει τη συνολική εικόνα της περιοχής των ματιών. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς, ευκολότερες και ασφαλέστερες επεμβάσεις ομορφιάς. Αντιστρέφει τα σημάδια του χρόνου και χαρίζει ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να έχει αισθητικά όσο και πρακτικά οφέλη, από άποψη υγείας, στον οργανισμό σας. Μεταξύ άλλων μπορεί να βοηθήσει στην:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Παρόλο που η βλεφαροπλαστική είναι μία επεμβατική διαδικασία, η αναισθησία που εφαρμόζεται είναι τοπική και γίνεται σε ιατρικό χώρο. Πρόκειται για μία ανώδυνη διαδικασία που διαρκεί 60 με 90 λεπτά. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στα άνω ή στα κάτω βλέφαρα ή και συνδυαστικά. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης θα διορθωθούν οι ρυτίδες και θα αφαιρεθεί η περίσσεια δέρματος και λίπους του βλεφάρου.

Η βλεφαροπλαστική δεν αφήνει ουλές και σημάδια, αφού οι τομές γίνονται πάνω στις φυσικές πτυχές των βλεφάρων. Τα ράμματα αφαιρούνται στις 3 έως 7 ημέρες μετά την επέμβαση και οι περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στη δουλειά τους 7 ημέρες μετά τη διαδικασία. Βέβαια, ο χρόνος επέμβασης και αποθεραπείας έχει άμεση σχέση με το αν θα επιλέξετε να κάνετε την επέμβαση της άνω ή κάτω βλεφαροπλαστικής ή και των δύο ταυτόχρονα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να εφαρμοστεί στα άνω ή κάτω βλέφαρα ή μπορεί να λειτουργήσει και συνδυαστικά.

Άνω Βλεφαροπλαστική

Η άνω βλεφαροπλαστική γίνεται με τοπική αναισθησία. Στόχος της είναι να αφαιρέσει την περίσσεια δέρματος και λίπους που εμφανίζεται με τη μορφή πρηξίματος στα άνω βλέφαρα. Αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι το δέρμα να μειωθεί και να απαλλαχθεί από γραμμές και ρυτίδες.

Ο χειρουργός θα ξεκινήσει κάνοντας μια πολύ μικρή τομή κατά μήκος της φυσικής πτυχής του άνω βλεφάρου και στη συνέχεια θα διαχωρίσει πολύ προσεκτικά το δέρμα από τον υποκείμενο ιστό, απομακρύνοντας έτσι την περίσσεια δέρματος και λιπώδους ιστού. Αποτέλεσμα της επέμβασης είναι η βελτίωση των βλεφάρων, χαρίζοντάς σας ένα νεανικό, εντυπωσιακό & ξεκούραστο βλέμμα.

Κάτω Βλεφαροπλαστική

Η κάτω βλεφαροπλαστική ή ο συνδυασμός άνω και κάτω βλεφαροπλαστικής γίνεται με τοπική αναισθησία. Ο χειρουργός κάνει μία πολύ μικρή τομή κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων, πριν αφαιρέσει την περίσσεια δέρματος και τυχόν υπερβολικού λίπους, το οποίο είναι γνωστό ως «σακούλες». Το αποτέλεσμα είναι ένα λείο & νεανικό δέρμα σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό, ξεκούραστο βλέμμα.

Συνδυασμοί Θεραπειών

Η επέμβαση της βλεφαροπλαστικής μπορεί να γίνει ταυτόχρονα στα άνω και κάτω βλέφαρα (Άνω και Κάτω Βλεφαροπλαστική). Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε την Άνω Βλεφαροπλαστική με τη διαδικασία του Browlift για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, ή ακόμη και fillers.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Μετά το απαραίτητο συμβουλευτικό ραντεβού, όπου το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό πλαστικής χειρουργικής της Aestheticon® θα σας κατευθύνει προς την κατάλληλη για εσάς θεραπεία, μπορεί να σας προτείνουμε να υποβληθείτε σε οφθαλμολογική εξέταση, εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με προβλήματα υγείας στα μάτια σας.

Η επέμβαση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα βλεφάρων. Κατάλληλα για να υποβληθούν στην επέμβαση της βλεφαροπλαστικής είναι υγιή άτομα χωρίς σοβαρά ιατρικά θέματα που μπορεί να επηρεάσουν την αποθεραπεία. Εάν είστε καπνιστής, ή παίρνετε ασπιρίνη ή οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να το αναφέρετε στον πλαστικό χειρουργό.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Οι τομές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της επέμβασης γίνονται πολύ προσεκτικά κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και στις φυσικές πτυχές του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται το ότι δε θα υπάρχουν ουλές και σημάδια.

Μετά τη βλεφαροπλαστική είναι απολύτως φυσιολογικό να εμφανίσετε οίδημα και μώλωπες στην περιοχή. Όμως, αυτά θα υποχωρήσουν άμεσα κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της αποθεραπείας. Τα ράμματα συνήθως αφαιρούνται μεταξύ τριών και επτά ημερών μετά τη χειρουργική επέμβαση, ενώ σας συμβουλεύουμε να επιστρέψετε στην εργασία σας μία εβδομάδα μετά τη διαδικασία. Η βλεφαροπλαστική δεν απαιτεί νοσηλεία.

ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα της βλεφαροπλαστικής είναι ορατά, γύρω στο 80%, περίπου μία εβδομάδα μετά την επέμβαση, όταν θα γίνει και η αφαίρεση των ραμμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα κατά μέσο όρο είναι ορατό ένα μήνα μετά την επέμβαση.

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι μακροχρόνια, καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 15 χρόνια. Στην επέκταση της διάρκειας του αποτελέσματος σημαντικό ρόλο παίζει και η προστασία από τον ήλιο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

BEFORE & AFTER

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι, η διαδικασία της βλεφαροπλαστικής είναι ανώδυνη, όπου πραγματοποιείται τοπική αναισθησία και τυχόν μετεγχειρητικά συμπτώματα υποχωρούν σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Δεν προτείνουμε την επέμβαση σε άτομα που πάσχουν από καταρράκτη, γλαύκωμα & εξόφθαλμο νόσο.

Το αποτέλεσμα της βλεφαροπλαστικής είναι μόνιμο. Ωστόσο, αρχίζει και φθίνει λόγω της φυσιολογικής εξελισσόμενης γήρανσης του δέρματος περίπου στα 15 χρόνια.

Όχι, σε αντίθεση με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους όπου υπάρχει ο κίνδυνος υπερμελαγχρωματικών ουλών ή σημαδιών, οι πολύ μικρές τομές που κάνουμε κρύβονται πλήρως στην άνω βλεφαρική αύλακα και το κάτω βλεφαρικό χείλος αντίστοιχα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.