Ενέσιμη Λιποδιάλυση
& Λιπογλυπτική
Σώματος

Η ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ

Ανεξάρτητα από το πόσο σωστή μπορεί να είναι η διατροφή μας ή πόσο γυμναστική κάνουμε, υπάρχουν σημεία του σώματος με περίσσιο λίπος που δε φαίνεται να υποχωρεί με τίποτα. Αυτό συμβαίνει γιατί εκεί υπάρχει αυξημένος αριθμός λιποκυττάρων.

Η Aestheticon® προτείνει μία οριστική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Η ενέσιμη λιπογλυπτική είναι μία ανώδυνη, πλήρως αναίμακτη θεραπεία που είναι ιδανική ακόμα και για τις πιο δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις τοπικού πάχους, όπως και στα δυσπρόσιτα σημεία με άλλες θεραπείες όπως γόνατα, bra fat κ.α. χωρίς τομές και χωρίς χειρουργείο.

1 - 4 συνεδρίες

Σύσφιξη

Ανώδυνα & αναίμακτα

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Μόνιμο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως τα λιποκύτταρα δεν αναγεννώνται. Επομένως, εάν διασπαστούν, τότε η περιοχή όπου συγκεντρώνεται τοπικό λίπος δεν πρόκειται ποτέ ξανά να έχει δυσανάλογο όγκο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Η θεραπεία της ενέσιμης λιπογλυπτικής στην Aestheticon® γίνεται με την ενέσιμη χορήγηση του DesoBody®. Είναι ένα μείγμα δεσοξυχολικού οξέος που αποτελεί τη λύση για την απαλλαγή από το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι. Επεμβαίνει στις λιποαποθήκες του σώματος και εξαλείφει άμεσα το περίσσιο λίπος καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα.

Η θεραπεία της λιπογλυπτικής με χορήγηση DesoBody:

Ενέσιμη, πλήρως μη επεμβατική

που επιτρέπει στον ιατρό μεγάλη ακρίβεια δράσης, για 100% φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ανομοιομορφίες

Κατάλληλη για δύσκολες περιοχές

όπου άλλες μέθοδοι, όπως η κρυολιπόλυση, δεν μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία

Σμιλεύει το περίγραμμα του σώματος

και δημιουργεί λείο δέρμα, με ακρίβεια

Είναι μόνιμη

αφού τα στοχευμένα λιποκύτταρα καταστρέφονται

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η θεραπεία της ενέσιμης λιπογλυπτικής με DesoBody® έχει αρκετά σημεία εφαρμογής και μπορεί να αντιμετωπίσει το τοπικό πάχος σε διάφορα μέρη του σώματος.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να διαλύσει τα αποθέματα λίπους σε:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΣΙΜΗΣ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΜΕ DESOBODY®

Η θεραπεία είναι ιδανική για ανθρώπους με φυσιολογικό βάρος ή και με κάποια παραπάνω κιλά. Στοχεύουμε κυρίως τα επίμονα αποθέματα λίπους, τα οποία είναι δύσκολο να χαθούν με διατροφή ή σωματική άσκηση, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Προτού ξεκινήσει η εφαρμογή, ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός της Aestheticon® θα επισημάνει τις περιοχές της θεραπείας, αφού έχει προηγηθεί consultation με τον ασθενή.

Ο ιατρός δημιουργεί ένα πλέγμα “στόχων” στη περιοχή και στη συνέχεια, θα γίνει η έγχυση του DesoBody® απευθείας στο λιπώδη ιστό ατραυματική κάνουλα, ειδική για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και εξασφαλίζει μια ανώδυνη διαδικασία. Η έγχυση γίνεται μόνο κατά την έξοδο της κάνουλας και όχι κατά την είσοδο, επιτρέποντας μια πιο ομοιόμορφη και ακριβέστερη επιλεκτική έγχυση.

Ο αριθμός συνεδριών μπορεί να κυμανθεί από 1 μέχρι 4 ανάλογα την έκταση και ένταση του προβλήματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα η κάθε συνεδρία θα πρέπει να γίνεται σε διάστημα 5 με 6 εβδομάδων. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία της ενέσιμης λιπογλυπτικής δεν απαιτεί νοσηλεία. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Βέβαια, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες, όπως αποφυγή εφαρμογής προϊόντων στην περιοχή που έχει γίνει η έγχυση τουλάχιστον για 12 ώρες μετά τη θεραπεία και αποφυγή πηγών θερμότητας και ακτινοβολίας (σάουνα, ηλιοθεραπεία).

Εάν απαιτείται, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να φοράτε ειδικό ένδυμα υποστήριξης κάτω από τα ρούχα για 2 εβδομάδες.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά την 1η εβδομάδα και ολοκληρώνονται το πολύ σε 4 εβδομάδες, μέχρι και να αποβληθεί ο πλήρης αριθμός των νεκρών λιποκυττάρων από τον οργανισμό.  Μετά από 1 εβδομάδα μπορείτε να υποβληθείτε και πάλι σε θεραπεία, αλλά σε άλλη περιοχή του σώματος.

Η πρώτη αξιολόγηση από το ιατρικό προσωπικό της Aestheticon® θα γίνει σε διάστημα 4  εβδομάδων μετά από την πρώτη εφαρμογή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης, την έκταση της λιποαποθήκης και τις ειδικές αντιδράσεις του λιπώδους ιστού.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΕΣΙΜΗΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ

BEFORE & AFTER

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απολύτως. Το DesoBody® είναι βιοσυμβατή ουσία και η μόνη εγκεκριμένη στην Ε.Ε. για λιποδιάλυση.

Όχι, η απώλεια των λιποκυττάρων είναι οριστική. Σε περίπτωση αύξησης βάρους, το λίπος κατανέμεται ομοιόμορφα στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος.

Η θεραπεία με DesoBody® μπορεί να συνδυαστεί με την αναίμακτη λιποαναρρόφηση Vaser Lipo® για μεγάλης έκτασης προβλήματα τοπικού πάχους, με ανόρθωση γλουτών καθώς και με αναίμακτες ή επεμβατικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.