Ωτοπλαστική
Αφεστώτα ώτα

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ

Το σχήμα, το μέγεθος ή η θέση των αυτιών μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο αν ένα άτομο θα έχει αυτοπεποίθηση ή όχι. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν την επέμβαση της ωτοπλαστικής για να μετασχηματίσουν την περιοχή των αυτιών, και κατ’ επέκταση να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. 

Στην Aestheticon®, βρισκόμαστε δίπλα στον καθένα που επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινότητά του. Τόσο με την εμπειρία όσο και με την εξειδίκευσή μας προσφέρουμε πάντα το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

60 λεπτά

Με ασφάλεια

Αποθεραπεία 7 ημερών

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Άμεσο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Ωτοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αντιμετωπίζονται τα «πεταχτά» αυτιά, τα οποία εμφανίζονται στο 5% περίπου του πληθυσμού και οφείλονται στην κληρονομικότητα. 

Πρόκειται για μια επέμβαση που έχει αισθητικό και όχι λειτουργικό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη επέμβαση δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ακοή, απλώς θέλουν να τροποποιήσουν το σχήμα ή το μέγεθος των αυτιών ή να φέρουν τα προεξέχοντα αυτιά πιο κοντά στο κεφάλι. 

Η ωτοπλαστική γίνεται με τοπική αναισθησία στον χώρο του ιατρείου, είναι ανώδυνη, απολύτως ασφαλής και έχει 100% ποσοστό επιτυχίας. Πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά που πιστεύουν ότι η ζωή τους επηρεάζεται αρνητικά από την εμφάνιση των αυτιών τους.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω στόχος της ωτοπλαστικής είναι το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, αφού η κατάσταση αυτή δεν επηρεάζει την ακοή του ατόμου αλλά την ψυχική του υγεία. Γι’ αυτό το λόγο, το βασικό της όφελος έγκειται στη βελτίωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης του ενδιαφερομένου. 

Στην Aestheticon, διαθέτουμε εξειδικευμένους πλαστικούς στην κοσμητική αλλά και επανορθωτική χειρουργική, οι οποίοι εγγυούνται ένα απολύτως φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα. 

Η ωτοπλαστική:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Μετά το πρώτο ραντεβού εκτίμησης με τον εξειδικευμένο ιατρό, δημιουργείται ένα πλάνο αντιμετώπισης, το οποίο είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για την κάθε περίπτωση. Η επέμβαση είναι πολύ απλή και γίνεται στον χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία. 

Ο εξειδικευμένος χειρουργός της Aestheticon® κάνει μικρές τομές πίσω από τα αυτιά για να τα τοποθετήσει πιο κοντά στο κεφάλι, με σκοπό να μειώσει το μέγεθος, να αλλάξει το σχήμα ή και τα δύο. Στη συνέχεια κάνει κάποια μικρά ράμματα και δένει την περιοχή. 

Η επέμβαση της ωτοπλαστικής είναι κατάλληλη τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά, αφού το σχήμα και η θέση των πτερυγίων δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου και το μέγεθος οριστικοποιείται στην ηλικία των 5 με 6 χρόνων.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ίδια η χειρουργική επέμβαση είναι απλή και επομένως η περίοδος ανάρρωσης είναι συνήθως αρκετά σύντομη. Μετά την επέμβαση ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός της Aesteticon® θα τοποθετήσει έναν ελαστικό επίδεσμο την περιοχή των αυτιών. 

Θα χρειαστεί να τον φορέσετε για μία εβδομάδα, έτσι ώστε τα αυτιά και οι ραφές να προστατευτούν από χτυπήματα και τυχόν μολύνσεις. Αυτός θα αφαιρεθεί την 5η μέρα, ενώ μία εβδομάδα με την επέμβαση θα αφαιρεθούν και τα ράμματα. Μετά την αφαίρεση του επιδέσμου, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και την καθημερινότητά του. 

Είναι σημαντικό να αποφύγετε τον ύπνο στο πλάι, έτσι ώστε να μειώσετε την πίεση που θα δέχονται τα αυτιά σας, μέχρι αυτά να αναρρώσουν πλήρως. Τα αποτελέσματα της ωτοπλαστικής είναι μόνιμα και άμεσα ορατά. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.