ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η αυξητική στήθους είναι μία από τις πιο συχνές και δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις. Πολλές γυναίκες επιθυμούν να αλλάξουν το σχήμα και το μέγεθος του στήθους τους, έτσι ώστε να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να αισθανθούν πιο άνετα με τη θηλυκότητα και το σώμα τους.

Στην Aestheticon® βρισκόμαστε δίπλα στην κάθε γυναίκα που επιθυμεί να κάνει αυτή την αλλαγή και είμαστε εκεί για να την καθοδηγήσουμε μέχρις ότου να αποκτήσει με ασφάλεια το αποτέλεσμα που ονειρεύεται και της ταιριάζει.

1 - 2 ώρες

Με ασφάλεια

Πιστοποιημένα υλικά

Γιατί να μας επιλέξετε

Εφαρμογή από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

14 Point Plan

100% φυσικό αποτέλεσμα

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η αυξητική στήθους δεν κατέχει άδικα τον τίτλο της πιο διαδεδομένης αισθητικής επέμβασης. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να αισθάνεται όμορφα για τον εαυτό της, και αυτό αποτελεί το βασικό ζητούμενο, ανεξάρτητα του αν οι λόγοι που την ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση είναι προσωπικοί ή λόγοι υγείας.

Η συγκεκριμένη επέμβαση είναι 100% ασφαλής και στόχος της είναι η αύξηση του μεγέθους των μαστών μέσω της χρήσης ενθεμάτων. Εφαρμόζεται με γενική αναισθησία και η διάρκειά της κυμαίνεται από 1 έως 2 ώρες. Επίσης, προϋποθέτει παραμονή στην κλινική για ένα βράδυ μετά τη διαδικασία.

Στην Aestheticon® διαθέτουμε εξειδικευμένους πλαστικούς στην κοσμητική αλλά και επανορθωτική χειρουργική, οι οποίοι εγγυώνται ένα απολύτως φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η αυξητική στήθους:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Τόσο οι ιατροί όσο και οι νοσηλευτές της Aestheticon® διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση. Η φροντίδα και η ασφάλεια των ασθενών αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα από το πρώτο ραντεβού μέχρι την μετεγχειρητική περίοδο.

Θεωρούμε ιδιαιτέρως σημαντική την πρώτη συμβουλευτική συνάντηση. Εκεί, θα λάβουμε το ιατρικό ιστορικό σας, θα συζητήσουμε για τα αποτελέσματα που επιθυμείτε αλλά και για το ποια προσέγγιση θα ήταν ιδανικότερη με βάση τις ανάγκες σας. Θα αποφασιστεί ο βέλτιστος τρόπος τοποθέτησης των ενθεμάτων ανάλογα με τη μορφολογία του θώρακα σας, του στήθους και μετρήσεων. 

Η αυξητική στήθους πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Η διάρκεια της επέμβασης ποικίλλει και μπορεί να διαρκέσει από μία έως δύο ώρες ανάλογα με το ποια τεχνική θα ακολουθηθεί. Αρχικά, ο χειρουργός κάνει μια μικρή τομή, έτσι ώστε να εισαχθεί το ένθεμα. Αυτή η τομή πραγματοποιείται είτε στη μασχάλη, είτε γύρω από τη θηλαία άλω ή στο δέρμα της πτυχής του μαστού.

Μετά την τοποθέτηση του ενθέματος, η τομή θα ραφτεί και τα ράμματα θα απορροφηθούν από τον οργανισμό κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η περίοδος της αποθεραπείας είναι σημαντική μετά από κάθε επεμβατική διαδικασία, γι’ αυτό και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στις υπηρεσίες σας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Μετά την επέμβαση θα σας δοθούν πλήρεις μετεγχειρητικές συμβουλές. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το οτιδήποτε.

Μετά την επέμβαση τοποθετείται ένας ειδικός ιατρικός στηθόδεσμος. Την 1η μετεγχειρητική ημέρα ελέγχεται η επίδεση και γίνεται η πρώτη αλλαγή. Η απομάκρυνση του οιδήματος και αποσυμφόρηση της περιοχής μπορεί να γίνει με λεμφικό μασάζ. 

Θα μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά από μερικές ημέρες. Καλό είναι κατά τον πρώτο μήνα να αποφύγετε τη γυμναστική και τις έντονες κινήσεις στα χέρια. Όσον αφορά το μπάνιο, μπορείτε να κάνετε κανονικά, καλύπτοντας μόνο την περιοχή της τομής.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η διάρκεια ζωής των ενθεμάτων σιλικόνης είναι εγγυημένη & πιστοποιημένη στην ΕΕ για 10 χρόνια από τον κατασκευαστή. Κάποιες γυναίκες τα αλλάζουν νωρίτερα είτε λόγω ηλικίας ή εγκυμοσύνης, είτε γιατί επιθυμούν άλλο μέγεθος στήθους.

Τα ενθέματα σιλικόνης αποτελούν το δημοφιλέστερο υλικό αυξητικής στήθους, καθώς έχουν τη πιο φυσική αίσθηση και διακρίνονται σε στρογγυλά και ανατομικά (σχήμα σταγόνας). Το είδος και το μέγεθος του ενθέματος εξαρτάται από τον αρχικό όγκο του μαστού, καθώς και από το επιθυμητό αποτέλεσμα και αποφασίζεται μαζί με την ασθενή.

Είναι 100% ασφαλή, δεν επηρεάζουν τη διαδικασία του θηλασμού και επιτυγχάνουν ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

BEFORE & AFTER

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Με ενθέματα σιλικόνης όχι. Θα πρέπει όμως κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού να φοράτε καλής ποιότητας και υποστηρικτικούς στηθόδεσμους.

Όταν συνυπάρχει πτώση μαστών μπορεί η επέμβαση να συνδυαστεί με ανόρθωση μαστών (μαστοπηξία).  Με λιποπροσθετική & λιπογλυπτική καθώς και με θεραπείες κατά των ραγάδων ή κηλίδων και υπερμελάγχρωσης.

Τα σηµάδια από τις τομές υποχωρούν αισθητά τις πρώτες εβδομάδες και τους πρώτους μήνες θα είναι ανεπαίσθητα, και είναι συνεχώς κρυμμένα στις φυσικές πτυχές του δέρματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.