Εξάλειψη
Μαύρων Κύκλων

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Οι μαύροι κύκλοι, αν και με την πάροδο του χρόνου γίνονται εντονότεροι, αυτό δε σημαίνει ότι δεν παρουσιάζονται και σε ανθρώπους νεαρής ηλικίας. Αν και πρόκειται για μία δερματολογική κατάσταση που δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία μας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αυτοπεποίθησης, καθώς μας κάνουν να δείχνουμε μόνιμα κουρασμένοι και μεγαλύτεροι από την πραγματική μας ηλικία. 

Στην Aestheticon®, με τη βοήθεια εξειδικευμένων πλαστικών χειρουργών μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε για πάντα από τους μαύρους κύκλους με θεραπευτικές μεθόδους, οι οποίες είναι απολύτως ασφαλείς και χαρίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. 

Σε 1 επίσκεψη

Μη επεμβατικά

Με απόλυτη ασφάλεια

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Άμεσο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

Όταν αναφερόμαστε στους μαύρους κύκλους, εννοούμε το σκουρόχρωμο σημείο του  δέρματος που εκδηλώνεται στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Δε θα πρέπει να τους συγχέουμε με τις «σακούλες» που εμφανίζονται και αυτές στην ίδια περιοχή, οι οποίες αποτελούν ένα πρήξιμο και αντιμετωπίζονται με τη μέθοδο της βλεφαροπλαστικής. Επίσης, είναι λάθος να θεωρούμε πως η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί με τον ύπνο. Αντιθέτως, η έλλειψη ύπνου αλλά και το πέρασμα του χρόνου μπορούν να επιδεινώσουν το πρόβλημα. 

Οι μαύροι κύκλοι είναι πιο έντονοι στους ανθρώπους που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και εμφανίζονται συχνότερα στις γυναίκες σε ένα ποσοστό του 50%.  Εμφανίζονται στην συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου εξαιτίας της ιδιαίτερης λεπτότητας του δέρματος. Εκεί γίνονται ορατά τα αιμοφόρα αγγεία, τα οποία μοιάζει να «βάφουν» την επιδερμίδα με ένα σκούρο χρώμα. 

Η θεραπεία εξάλειψης των μαύρων κύκλων είναι μία απολύτως ασφαλής θεραπεία, η οποία χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα και έχει πολλά πλεονεκτήματα:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

Οι λόγοι εμφάνισης μαύρων κύκλων είναι πολλοί και η λίστα περιλαμβάνει από γήρανση και υπερβολική έκθεση στον ήλιο μέχρι αλλεργίες και κληρονομικότητα. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές και αποτελεσματικές μέθοδοι καταπολέμησής τους. 

Η μεσοθεραπεία Profound έχει ισχυρή λευκαντική δράση και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση μελαγχρωματικών βλαβών, όπως οι μαύροι κύκλοι. Μπορεί να βελτιώσει ποιοτικά αλλά και ποσοτικά τη σύνθεση κολλαγόνου, πράγμα που οδηγεί σε εκπληκτικά και φυσικά αποτελέσματα. Η μεσοθεραπεία Profound περιλαμβάνει εγχύσεις με ένα διάλυμα, το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει υαλουρονικό οξύ εμπλουτισμένο με αμινοξέα και πεπτίδια και έχει υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. 

Τα οφέλη του υαλουρονικού οξέος είναι αρκετά γνωστά, ειδικά στις θεραπείες που έχουν σχέση με την ομορφιά και την αποκατάσταση της νεότητας του δέρματος. Η απώλεια όγκου είναι μια από τις σημαντικές αιτίες εμφάνισης μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, γι’ αυτό το λόγο οι εγχύσεις υαλουρονικού αποτελούν μία άμεση και αποτελεσματική θεραπεία. Η θεραπεία εφαρμόζεται υποδερμικά στην περιοχή ανάμεσα στα μάτια και στο άνω τμήμα των παρειών. Γίνεται διόρθωση των ακανόνιστων κυματισμών, αυξάνεται ο όγκος και εξαλείφονται οι μαύροι κύκλοι.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η διαδικασία είναι απολύτως ανεκτή, καθώς οι θεραπείες εφαρμόζονται με χρήση τοπικής αναισθησίας. Πρόκειται για απόλυτα ασφαλείς μεθόδους και τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι άμεσα και μακροχρόνια. 

Οι θεραπείες εξάλειψης μαύρων κύκλων της Aestheticon® δεν απαιτούν αποθεραπεία και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.