ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και γυμναστική, έτσι ώστε να επιτύχουν μια ιδανική φυσική κατάσταση. Αρκετές φορές όμως αυτό δεν είναι αρκετό, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω πολλών αυξομειώσεων του βάρους τους. Η περιοχή της κοιλιάς παραμένει χαλαρή και δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η κοιλιοπλαστική μπορεί να δώσει οριστική λύση στη χαλάρωση του κοιλιακού μυϊκού τοιχώματος, καθώς και στην περίσσεια δέρματος και λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Στην Aestheticon®, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

2 - 5 ώρες

Με ασφάλεια

Χωρίς παρενέργειες

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Οριστικό & φυσικό αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η κοιλιοπλαστική αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή κοσμητική επέμβαση που αφορά την αφαίρεση δέρματος και λίπους από τα κατώτερα 2/3 του κοιλιακού τοιχώματος και την σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Εφαρμόζεται με γενική αναισθησία και απαιτεί μία διανυκτέρευση στην κλινική για παρακολούθηση.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η κοιλιοπλαστική δεν αποτελεί μία μέθοδο αδυνατίσματος. Εφαρμόζεται σε ανθρώπους που ενοχλούνται από το μέγεθος, το σχήμα και τη χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς και που αυτό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με διατροφή και άσκηση. Φυσικά, μπορεί να γίνει συνδυαστικά με λιποαναρρόφηση και να επιτευχθεί μείωση πόντων τοπικά.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Τα αίτια που μπορεί να οδηγήσουν στη χαλάρωση του δέρματος και στην αύξηση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς είναι πολλά. Το σώμα μας μπορεί να αλλάξει λόγω έλλειψης άσκησης, κακών διατροφικών συνηθειών, έντονης απώλειας βάρους, γήρανσης ή και εγκυμοσύνης.

Στην Aestheticon®, διαθέτουμε εξειδικευμένους πλαστικούς στην κοσμητική αλλά και επανορθωτική χειρουργική, οι οποίοι εγγυώνται ένα απολύτως φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η κοιλιοπλαστική:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της διαδικασίας είναι η πρώτη συμβουλευτική συνάντηση. Στην Aestheticon® θεωρούμε πως αυτό το ραντεβού είναι ζωτικής σημασίας, αφού κατά τη διάρκειά του θα οριστεί το κατά πόσο αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς.

Πριν την εφαρμογή της κοιλιοπλαστικής, θα πρέπει να γίνουν πρώτα οι απαραίτητες εξετάσεις. Αυτές περιλαμβάνουν γενική αίματος και ούρων, ηλεκτρολύτες, ουρία, κρεατινίνη, σάκχαρο, ηλεκτροκαρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί και αξονική τομογραφία κοιλίας. Όσοι είναι καπνιστές θα πρέπει να κόψουν το κάπνισμα για δυο μήνες πριν την επέμβαση.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης γίνεται μια τομή στο ύψος της ηβικής περιοχής μέσω της οποίας συσφίγγονται οι μύες. Η συγκεκριμένη ουλή μπορεί να καλυφθεί από το μαγιό και τα εσώρουχα. Υπάρχουν πολλές τεχνικές κοιλιοπλαστικής και εμείς ακολουθούμε πάντα εξατομικευμένα πλάνα, που δημιουργούνται με βάση τις ανάγκες σας.

Κλασσική Κοιλιοπλαστική

Πλήρης κοιλιοπλαστική για σύσφιξη των μυών και αφαίρεση περίσσειας δέρματος κατά την οποία γίνεται μεταφορά του ομφαλού

Μερική Κοιλιοπλαστική

Γίνεται αφαίρεση περίσσειας δέρματος χωρίς μεταφορά του ομφαλού

Λιποκοιλιοπλαστική

Συνδυαστική κοιλιοπλαστική, με λιποαναρρόφηση ή και λιπογλυπτική

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μετά τη διαδικασία της κοιλιοπλαστικής θα χρειαστεί να παραμείνετε στην κλινική για μία νύχτα. Θα πρέπει να φορέσετε ειδικές αντιθρομβωτικές κάλτσες όσο βρίσκεστε στην κλινική και ένα διακριτικό ένδυμα υποστήριξης για περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Τις πρώτες ημέρες θα υπάρχει οίδημα και μελανιές που σταδιακά θα υποχωρήσουν μέσα σε δύο με τρεις εβδομάδες. Η πρώτη επίσκεψη στον ιατρό γίνεται μία εβδομάδα με την κοιλιοπλαστική.

Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη γυμναστική και την άρση βάρους για τέσσερις εβδομάδες μετά την επέμβαση. Η οδήγηση επιτρέπεται μετά τις δυο εβδομάδες και μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά από τουλάχιστον μία εβδομάδα, αναλόγως το είδος της.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η κοιλιοπλαστική δεν αποτελεί μία μέθοδο που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση βάρους. Αντιθέτως, κατάλληλοι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο ιδανικό τους βάρους και αντιμετωπίζουν προβλήματα χαλάρωσης της κοιλιάς, τα οποία είναι αδύνατο να καταπολεμηθούν με διατροφή και άσκηση.

Η ηλικία, οι έντονες αυξομειώσεις βάρους, αλλά και η λιποδυστροφία της κοιλιάς εξαιτίας γαστρεντερολογικών εγχειρήσεων για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας αποτελούν λόγους που κάποιος θα επιλέξει την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής. Η κοιλιοπλαστική είναι ιδανική επίσης και για τις γυναίκες που είχαν πολλαπλές κυήσεις και έχουν υποστεί χαλάρωση των κοιλιακών μυών και δερματοχαλάρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.