ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΚΜΗΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Από στα σημάδια της ακμής, μέχρι μια ουλή από χειρουργείο ή κάποιο ατύχημα. Το σώμα μας θυμάται και ξέρει να «λέει» την ιστορία της ζωής μας μέσω των σημαδιών που αφήνει χαραγμένα στο δέρμα μας. Τι γίνεται όμως εάν θέλουμε να τα εξαφανίσουμε; Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί;

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Aestheticon® διαθέτει πολυετή εξειδίκευση και πλούσια εμπειρία στον τομέα της πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Μπορεί να εξαλείψει ή να βελτιώσει σημαντικά τα σημάδια από ακμή, τις ουλές από ατυχήματα ή χειρουργεία με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. 

Σύντομες συνεδρίες

Με ασφάλεια

Πιστοποιημένα υλικά

Γιατί να μας επιλέξετε

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο χειρουργό

Ελάχιστη αποθεραπεία

Προσιτό κόστος

ΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΟΥΛΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ

Ουλές και σημάδια μπορεί να εμφανιστούν τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Στην Aestheticon μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε περίπτωση με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.  

Σημάδια από ακμή

Οι ουλές από ακμή αφορούν κυρίως άτομα τα οποία κατά την εφηβεία τους αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα ακμής, η οποία τους άφησε βαθιά σημάδια στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Αξίζει να σημειωθεί, πως για να γίνει κάποια θεραπεία για τα συγκεκριμένα σημάδια θα πρέπει η ακμή να μη βρίσκεται σε ενεργό φάση.

Ουλές από ατύχημα

Ουλές που μπορεί να έχουν προκληθεί από διάφορα ατυχήματα όπως τροχαία, εγκαύματα κλπ. συνήθως μας θυμίζουν μια δυσάρεστη στιγμή της ζωής μας. Τα καλά νέα είναι ότι δε χρειάζεται να συνεχίσουμε να ζούμε για πάντα με αυτές. Η πλαστική χειρουργική μπορεί να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην αποκατάστασή τους, καθώς οι ουλές μπορεί να μην αποτελούν μόνο αισθητικά προβλήματα, αλλά να συντελούν και σε διάφορα προβλήματα λειτουργικότητας του σώματος.

Ουλές από χειρουργείο

Η τρίτη κατηγορία ουλών που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε είναι τα σημάδια που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από κάποιο χειρουργείο. Ο λόγος που μας ωθεί να διορθώσουμε τις συγκεκριμένες ουλές είναι κυρίως αισθητικός, καθώς μπορεί να βρίσκονται σε σημεία που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία μας.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο χειρουργό

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ

Οι λόγοι που θα οδηγήσουν κάποιον άνθρωπο στο να εξαλείψει διάφορα σημάδια ή να προσπαθήσει να βελτιώσει την όψη κάποιων ουλών είναι πολλοί. Ανεξάρτητα από τα αίτια, αυτό που μπορούμε με σιγουριά να τονίσουμε είναι ότι μετά τη θεραπεία η καθημερινότητα και γενικότερα η ζωή του ατόμου θα αλλάξει προς το καλύτερο.  

Οι θεραπείες εξάλειψης ουλών:

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι θεραπειών. Κάποιες είναι επεμβατικές και κάποιες όχι. Η επιλογή της θεραπείας εξαρτάται από το μέγεθος και την έκταση του προβλήματος. Μπορεί να επιλεχθεί μία ή ένας συνδυασμός θεραπειών. Μία από τις βασικές αρχές της Aestheticon είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και ότι δημιουργείται εξ αρχής ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών για το κάθε άτομο. 

Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπευτική μέθοδο κατά την οποία επιτυγχάνεται η λείανση του δέρματος με χημικό τρόπο. Είναι ιδανική για τις ουλές ακμής, καθώς μέσω διάφορων οξέων αναπλάθεται η επιδερμίδα και τα σημάδια γίνονται λιγότερο βαθιά. 

Γνωστό και ως δερμοαπόξεση, η οποία συνοδεύεται και από ιατρικό δερματολογικό καθαρισμό προσώπου. Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τα σημάδια της ακμής. 

Η επιδερμίδα ανανεώνεται και οι βαθιές ουλές αποκαθίστανται. Η μέθοδος με LASER μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα για πιο μικρές ουλές ή συνδυαστικά μαζί με άλλες τεχνικές για να βοηθήσει στη λείανση και ομαλοποίησή τους.

Πρόκειται για μία θεραπεία που συνήθως δεν αποτελεί την κύρια μέθοδο, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά με άλλες τεχνικές. Είναι ιδανική όταν οι ουλές είναι πολύ βαθιές και έντονες και ο πλαστικός χειρουργός έχει τη δυνατότητα να τις αφαιρέσει και να κάνει μία συρραφή. 

Με τη βοήθεια υαλουρονικού οξέος ο πλαστικός χειρουργός γεμίζει την ουλή και την κάνει να φαίνεται πιο επίπεδη. Έτσι, υπάρχει μία ομοιογένεια στην επιδερμίδα και οι ουλές μειώνονται αισθητά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η διάρκεια του αποτελέσματος κυμαίνεται από ένα έως τρία χρόνια. Μετά το πέρασμα της επίδρασης, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επαναλάβει και πάλι τη θεραπεία. 

Αυτή η μέθοδος επιλέγεται συνήθως σε ουλές ατυχημάτων. Στην ουσία, ο πλαστικός χειρουργός μεταφέρει ιστό από ένα σημείο του σώματος σε ένα άλλο. Οι ιστοί αυτοί μπορεί να βρίσκονται κοντά στην περιοχή της βλάβης ή και σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο. Αυτή η διαδικασία συνήθως δεν γίνεται για αισθητικούς λόγους, αλλά για να καλυφθεί κάποιο κενό ή για να βελτιωθεί η λειτουργικότητα μίας συγκεκριμένης περιοχής στο σώμα.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κάποιες από τις θεραπείες γίνονται με τοπική αναισθησία και στο χώρο του ιατρείου, άλλες όμως απαιτούν νοσηλεία στο νοσοκομείο. Αυτό έχει σχέση κυρίως με την έκταση του προβλήματος. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και βασικός στόχος των θεραπειών είναι, αν όχι να εξαλείψουν, να βελτιώσουν όσο γίνεται περισσότερο την όψη των ουλών και να δώσουν μία ποιοτικότερη ζωή στους ασθενείς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.