Διόρθωση
Γυναικομαστίας

ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ

Μπορεί να σας κάνει εντύπωση, αλλά είναι γεγονός πως το 40 – 60% των ανδρών μπορεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της γυναικομαστίας. Εάν ανήκετε σε αυτό το ποσοστό, δε χρειάζεται να ανησυχείτε, ούτε να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για μία κατάσταση που θεραπεύεται εύκολα και γρήγορα, σε μία μόνο συνεδρία.

Στην Aestheticon®, προσφέρουμε εξατομικευμένες και αποτελεσματικές θεραπείες για το πρόβλημα της γυναικομαστίας. Η μέθοδος επιλέγεται ανάλογα με τον βαθμό σοβαρότητας, την υποκείμενη αιτία και τις ανάγκες του ασθενούς και στόχος της θεραπείας είναι η πλήρης αποκατάσταση ενός αρρενωπού στήθους.

Σε 1 συνεδρία

Απόλυτη ασφάλεια

100% φυσικό αποτέλεσμα

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Σύντομη αποθεραπεία

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση της γυναικομαστίας είναι παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται στην λιποαναρρόφηση. Πρόκειται για μία γρήγορη και απλή διαδικασία, η οποία γίνεται με όσο το δυνατόν ανώδυνο τρόπο, με αισθητική τελειότητα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Η συγκεκριμένη θεραπεία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους άνδρες, καθώς όλο και περισσότεροι μαθαίνουν για τη διαδικασία και τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει στην αυτοπεποίθηση. Μετά τη θεραπεία θα μπορείτε να φοράτε εφαρμοστά ρούχα, να πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή στην παραλία χωρίς να αισθάνεστε άβολα.

Στην Aestheticon®, οι πλαστικοί χειρουργοί μας είναι πιστοποιημένοι και καταρτισμένοι στην επανορθωτική χειρουργική και για αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος σας, χωρίς παρενέργειες αλλά και με φυσικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία μείωσης στήθους στους άντρες έχει πολλά οφέλη για την καθημερινότητά τους. Μερικά από αυτά είναι:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑΣ

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως η γυναικομαστία διακρίνεται σε δύο κατηγορίες: στην αληθή και στην ψευδο-γυναικομαστία. Βασικό χαρακτηριστικό της αληθούς γυναικομαστίας είναι η υπερβολική ανάπτυξη μαστικού ιστού.

Από την άλλη, στην ψευδο-γυναικομαστία υπάρχει διόγκωση μαστού εξαιτίας του υπερβολικού λιπώδους ιστού, γι’ αυτό και ταλαιπωρεί κυρίως υπέρβαρους άνδρες, όπου ο περίσσιος λιπώδης ιστός συγκεντρώνεται στους μαστούς.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου συμβουλευτικού ραντεβού με το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Aestheticon®, θα καθοριστεί το είδος της γυναικομαστίας και ποια θεραπευτική μέθοδος θα ακολουθηθεί. Μπορεί να γίνει είτε επέμβαση μειωτικής στήθους, η οποία εφαρμόζεται με γενική αναισθησία, είτε να προτιμηθεί η αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης VASER Lipo®. 

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Και στην περίπτωση της αληθούς γυναικομαστίας και στην ψευδο-γυναικομαστία, τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μόνιμα. Η διάρκεια της αποθεραπείας δεν είναι μεγάλη και απαιτεί απουσία από την εργασία σας μόνο για λίγες ημέρες. Η περιοχή της θεραπείας αναρρώνει γρήγορα και δεν πρόκειται να μείνουν ουλές ή σημάδια.

Τα ράμματα δε χρειάζεται να αφαιρεθούν, καθώς θα απορροφηθούν από τον οργανισμό. Βέβαια, θα πρέπει να συζητήσετε με τον χειρουργό σας το πότε θα μπορείτε να επιστρέψετε στις έντονες αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, θα σας ζητηθεί να φοράτε ένα ειδικό ελαστικό ρούχο για μία εβδομάδα μετά την επέμβαση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑΣ

BEFORE & AFTER

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑΣ

Ένας τρόπος για να καταλάβετε εάν είστε ο κατάλληλος υποψήφιος για μία τέτοια θεραπεία είναι αρχικά να αναρωτηθείτε εάν σας ενοχλεί σωματικά ή αισθητικά το μέγεθος του στήθους σας. Επίσης, εάν η διόγκωση των μαστών παραμένει σταθερή χωρίς να είστε υπέρβαρος, τότε κατά πάσα πιθανότητα αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της αληθούς γυναικομαστίας.

Μπορείτε να προβείτε σε θεραπεία για τη γυναικομαστία σε οποιαδήποτε ηλικία, αρκεί να έχετε περάσει την ηλικία των 18 ετών. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι ένα υψηλό ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού υποφέρει από γυναικομαστία, οι περισσότεροι ζουν με αυτό χωρίς να γνωρίζουν ότι υπάρχει λύση. Η αλήθεια είναι όμως ότι το πρόβλημά τους μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα, εύκολα και γρήγορα και με μόνιμα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια θεραπεία που πραγματικά μπορεί να αλλάξει τη ζωή των αντρών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.