Αναίμακτη
Λιποαναρρόφηση
με VASER Lipo®

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Κάποιες φορές η διατροφή ή η άσκηση δεν είναι αρκετές για να μειώσουν ή να εξαφανίσουν το τοπικό λίπος.  Αυτό το συσσωρευμένο λίπος σε ορισμένα σημεία του σώματος, αν και είναι απολύτως φυσικό και καθόλου επιβλαβές για τον οργανισμό, πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Πλέον, ο στόχος για μία απολύτως σμιλευμένη και ομοιόμορφη σιλουέτα είναι χειροπιαστός με τη μέθοδο της αναίμακτης λιποαναρρόφησης Vaser Lipo®.

Στην Aestheticon®, με εξειδικευμένους πλαστικούς στην κοσμητική αλλά και επανορθωτική χειρουργική, εγγυόμαστε ένα απολύτως επιτυχημένο και φυσικό αποτέλεσμα με τη Vaser Lipo®, που υπερτερεί έναντι της laser υποβοηθούμενης ή της κλασικής λιποαναρρόφησης, τόσο στο μειωμένο χρόνο αποθεραπείας όσο και στην εξαιρετική ακρίβεια δράσης που επιτρέπει στον χειρουργό.

Σε 1 συνεδρία

Με ασφάλεια

100% φυσικό αποτέλεσμα

Γιατί να μας επιλέξετε

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Σύσφιξη δέρματος

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ VASER Lipo®

Η λιποαναρρόφηση & λιπογλυπτική Vaser Lipo® είναι μια υπερσύγχρονη τεχνική αφαίρεσης λίπους με παλμούς ηπερήχων, και για αυτόν τον λόγο έχει όλα τα πλεονεκτήματα και καμία από τις ταλαιπωρίες της απλής επεμβατικής λιποαναρρόφησης ή τις πιθανές παρενέργειες και βλάβες σε περιβάλλοντες ιστούς που μπορεί να προκαλέσει η Laser υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση.

Η μέθοδος:

Είναι μια καινοτόμος τεχνική λιποαναρρόφησης υψηλής ευκρίνειας

όπου με τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό έχετε εγγυημένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ανομοιομορφίες

Σμιλεύει το περίγραμμα του σώματος

με πρωτοφανή ακρίβεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα

Συσφίγγει το δέρμα

μέσω της διεγερμένης παραγωγής κολλαγόνου

Είναι αναίμακτη

ελάχιστα επεμβατική μέθοδος

Απαιτεί μικρό διάστημα αποθεραπείας

αφού δεν προκαλεί βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό

Προκαλεί ελάχιστους μώλωπες

και καθόλου ουλές

Γίνεται με τοπική αναισθησία

αν και αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών

Έχει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα

με συνεχή βελτίωση έως και 6 μήνες μετά τη διαδικασία

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η μέθοδος λιποαναρρόφησης Vaser Lipo® αποτελεί μία στοχευμένη θεραπεία, η οποία είναι κατάλληλη για μεγάλες ή μικρές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων περιοχών του σώματος.

Πιο συγκεκριμένα εφαρμόζεται στις εξής περιοχές:

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ VASER Lipo®

Η μέθοδος χρησιμοποιεί μία ελάχιστα επεμβατική τεχνολογία παλμών υπερήχων για την ακριβή στόχευση περιοχών με σκοπό την αφαίρεση ανεπιθύμητου λίπους. Ο εξειδικευμένος χειρουργός, μέσω της ενέργειας των υπερήχων και τη θερμότητας που παράγεται, είναι σε θέση να λιώσει το λίπος πριν το απομακρύνει, επιτυγχάνοντας πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Η ενέργεια του υπερήχου στοχεύει το ανεπιθύμητο λίπος, διατηρώντας ταυτόχρονα σημαντικούς ιστούς όπως τα νεύρα, τα αιμοφόρα αγγεία, τον συνδετικό ιστό και το κολλαγόνο ανέπαφα, έτσι ώστε να επιτευχθεί ταχεία επούλωση. Αφαιρώντας τόσο τα επιφανειακά όσο και τα βαθιά λίπη γύρω από τις μυϊκές ομάδες, τονίζει τους μύες που βρίσκονται από κάτω, βελτιώνοντας την εικόνα του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα σμιλευμένο σώμα που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Πριν από τη θεραπεία

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συμβουλευτικής συνεδρίας σας στην Aestheticon® θα ενημερωθείτε από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για όλη τη διαδικασία, όπως και για τις εξετάσεις που θα πρέπει να κάνετε. Θα συζητήσετε για τις προσδοκίες σας και τα πιθανά αποτελέσματα.

Την ημέρα της θεραπείας

Ο χειρουργός σας θα σχηματίσει πάνω στις περιοχές της θεραπείας πολύ λεπτομερείς και ακριβείς γραμμές. Είναι εξατομικευμένες με σκοπό να αναδείξουν τη σωματική σας διάπλαση και ανατομία. Στη συνέχεια, οι γραμμές  θα καθορίσουν πού θα πραγματοποιηθεί η λιποαναρρόφηση. 

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής

Συνήθως εφαρμόζεται τοπική αναισθησία. Υπάρχει η πιθανότητα γενικής   αναισθησίας, μόνο εάν η τεχνική εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές στην ίδια συνεδρία.

Τι ακριβώς όμως συμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας;

Βήμα 1

Αρχικά, στις περιοχές θεραπείας εισχωρεί ένα αλατούχο διάλυμα, το οποίο διευκολύνει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού και βοηθά στη συρρίκνωση των αιμοφόρων αγγείων, ελαχιστοποιώντας κατά συνέπεια την απώλεια αίματος και μειώνοντας τους μώλωπες μετά την εφαρμογή.

Βήμα 2

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των υπερήχων διασπάται το λίπος. Αυτή η μοναδική διαδικασία διασφαλίζει ότι άλλοι σημαντικοί ιστοί θα παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό ανέπαφοι, έχοντας έτσι ως αποτέλεσμα λιγότερο χρόνο αποθεραπείας.

Βήμα 3

Τέλος, το υγροποιημένο λίπος απομακρύνεται μέσω ενός πολύ μικρού κοίλου μεταλλικού σωλήνα. Οι τομές είναι απειροελάχιστες, με μήκος μόλις 3-4 mm. Το λίπος που δε θα απομακρυνθεί κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα αποβληθεί από το σώμα φυσικά την περίοδο της επούλωσης.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μέθοδος Vaser Lipo® δεν απαιτεί μεγάλη περίοδο αποθεραπείας. Συνήθως μετά την εφαρμογή παρουσιάζονται μώλωπες και οίδημα, όμως υποχωρούν σχετικά σύντομα. Στην Aestheticon® συνιστούμε να περιμένετε τουλάχιστον 5 – 7 ημέρες πριν επιστρέψετε στην εργασία σας και 14 ημέρες πριν ξεκινήσετε και πάλι γυμναστήριο ή οποιαδήποτε έντονη δραστηριότητα.

Για ένα διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων, οι περιοχές στις οποίες εφαρμόστηκε η λιποαναρρόφηση μπορεί να παραμείνουν αρκετά ευαίσθητες. Οπότε, οι επίπονες σωματικές δραστηριότητες θα πρέπει να περιοριστούν. Επίσης, θα σας συνιστούσαμε να αποφύγετε την οδήγηση για περίπου επτά έως δέκα ημέρες. Ο χειρουργός σας θα σας δώσει σαφείς οδηγίες και συμβουλές. 

Τέλος, μετά την εφαρμογή θα χρειαστεί να φορέσετε ένα διακριτικό ένδυμα υποστήριξης για περίπου 4 εβδομάδες. Αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αποθεραπείας, καθώς βοηθάει στην επούλωση, μειώνει το πρήξιμο και, κυρίως, εξασφαλίζει ένα άρτιο περίγραμμα στις περιοχές που έχουν υποβληθεί σε Vaser Lipo®.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ VASER Lipo®

BEFORE & AFTER

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα της Λιποαναρρόφησης Vaser Lipo® είναι μόνιμα και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και άμεσα ορατά.

Οι περισσότεροι όμως θα παρατηρήσουν σημαντική βελτίωση 6 – 8 εβδομάδες μετά την εφαρμογή. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν έως και 6 μήνες για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ναι, κατόπιν οδηγιών από τον πλαστικό χειρουργό με ενδεχόμενη τη χρήση γενικής αναισθησίας και την κλινική εικόνα του ενδιαφερόμενου/ης.

Όχι, τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι οριστικά. Σε περίπτωση αύξησης βάρους το λίπος κατανέμεται ομοιόμορφα στο υπόλοιπο σώμα. 

Η αναίμακτη λιποαναρρόφησή μας μπορεί να συνδυαστεί με λιποπροσθετική για εξελιγμένης μορφής λιπογλυπτική και αποκατάσταση όγκου και καμπυλών του σώματος, με αυτόλογη μεσοθεραπεία σώματος για βελτίωση σύσφιξης και τόνωσης του δέρματος καθώς και θεραπεία εξάλειψης κυτταρίτιδας, είτε ενέσιμη είτε χειρουργική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.