ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αναζητάτε μία θεραπεία αποκλειστικά σχεδιασμένη για να αναζωογονήσει το πρόσωπό σας; Η μέθοδος Dermapen® που εφαρμόζεται στην Aestheticon®, μπορεί να ανανεώσει φυσικά το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.

To Dermapen® microneedling είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των ουλών, των πανάδων, της χαλάρωσης, των ανοικτών πόρων και των σημαδιών από τον ήλιο. Μετά τη θεραπεία, το δέρμα συσφίγγει, οι ρυτίδες απαλύνονται, οι διεσταλμένοι πόροι μειώνονται, οι ουλές εξαλείφονται και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται.

Λείανση & λάμψη

45 λεπτά

Για κάθε τύπο δέρματος

Γιατί να μας επιλέξετε

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό

Άμεσο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ DERMAPEN®

Η μέθοδος αναζωογόνησης προσώπου με microneedling επιτυγχάνει την ανάπλαση του δέρματος, κάνοντας την επιδερμίδα του προσώπου φρέσκια, λαμπερή και υγιή. Η τεχνική βασίζεται στην ικανότητα του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας πολύ μικρές βελόνες προκαλούν μικροσκοπικά τρυπήματα στο δέρμα. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να «ξυπνήσουν» τους ινοβλάστες, έτσι ώστε να ανανεωθούν τα κύτταρα του δέρματος μέσω της επούλωσης του οργανισμού. Η τεχνική Dermapen® χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό που επιτρέπει στον εξειδικευμένο ιατρό της  Aestheticon® να ελέγχει την ένταση για να προσαρμόζει τη θεραπεία ανά περίπτωση, για βέλτιστα αποτελέσματα.

Η θεραπεία με microneedling έχει πολλά οφέλη, με βασικό το ότι καταφέρνει να προκαλέσει αναζωογόνηση και ανανέωση του δέρματος του προσώπου χρησιμοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού.

Η θεραπεία Dermapen®:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ DERMAPEN®

Αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου. Βελτιώνει αισθητά την εμφάνιση του κουρασμένου και θαμπού δέρματος και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες. Επίσης, μπορεί να επουλώσει ουλές ακμής ή ανεμοβλογιάς και γενικότερα μπορεί να εξαλείψει σημάδια. 

Μετά το συμβουλευτικό ραντεβού με τους εξειδικευμένους πλαστικούς χειρούργους της Aestheticon®, θα καθοριστεί το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, θα εισχωρήσουν στο δέρμα του προσώπου σας λεπτές βελόνες, με σκοπό να προκαλέσουν την παραγωγή κολλαγόνου. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες microneedling, στην τεχνική Dermapen®, η βελόνα διαπερνά κάθετα και πιο ελεγχόμενα το δέρμα. Έτσι, προκαλείται μικρότερη βλάβη και ταυτόχρονα επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα από τις άλλες microneedling τεχνικές.

Επιπροσθέτως, η λειτουργία αυτόματης δόνησης ενισχύει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, αυξάνοντας την απορρόφηση του υαλουρονικού οξέως, των μετάλλων, των βιταμινών και των πεπτιδίων που μπορούν να εφαρμοστούν επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Τέλος, λόγω της κάθετης εισαγωγής των βελόνων, η διαδικασία είναι λιγότερο επώδυνη.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ MICRONEEDLING

Η θεραπεία Dermapen® μπορεί να εφαρμοστεί και σε δύσκολες περιοχές του προσώπου, τις οποίες οι άλλες τεχνικές microneedling δεν μπορούν, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια.

Μεταξύ άλλων η θεραπεία είναι κατάλληλη για:

Το μέτωπο

για μείωση ρυτίδων, σημαδιών & λάμψη

Την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια

για λείανση γραμμών και πόρων

Τη μύτη

χωρίς τον κίνδυνο σπασμένων αγγείων

Την περιοχή γύρω από τα μάτια

χωρίς τραυματισμούς & παρενέργειες

Τα ζυγωματικά

σύσφιξη & λάμψη

Την περιοχή γύρω από το στόμα

λείανση λεπτών γραμμών

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου Dermapen® δεν απαιτεί μεγάλο διάστημα αποθεραπείας. Βέβαια, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε μετά την εφαρμογή.

Αρχικά, αμέσως μετά τη συνεδρία το δέρμα σας θα έχει μία ελαφρά ερυθρότητα, η οποία όμως και θα υποχωρήσει σύντομα. Θα πρέπει να φροντίσετε τα χέρια σας να είναι πάντοτε καθαρά προτού αγγίξετε την περιοχή θεραπείας. Επίσης, θα πρέπει να μην εφαρμόσετε προϊόντα περιποίησης δέρματος, μέχρι να υποχωρήσει η ερυθρότητα, ενώ συνιστάται να μην χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ για 24 ώρες μετά τη διαδικασία.

Καλό είναι να αποφύγετε τη σάουνα, την έντονη άσκηση και τα καυτά ντους για τις επόμενες 24 ώρες μετά τη θεραπεία, έως ότου δηλαδή εξαφανιστεί η ερυθρότητα. Τέλος, για ένα διάστημα 2 – 3 εβδομάδων μετά τη διαδικασία θα πρέπει να αποφύγετε την ηλιοθεραπεία ή το σολάριουμ.

Η βελτίωση της επιδερμίδας συνεχίζεται σταθερά μέσα στους επόμενους 4 – 6 μήνες, καθώς το φρέσκο κολλαγόνο συνεχίζει να αναπλάθει την επιδερμίδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.