Εξάλειψη
Κυτταρίτιδας

ΜΟΝΙΜΑ & ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εάν παρατηρείτε πως η διατροφή, η άσκηση, το τοπικό μασάζ με ειδικά σκευάσματα δε βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να δοκιμάσετε μία άλλη θεραπεία. Ο λόγος που αυτές οι μέθοδοι δε λειτουργούν, είναι γιατί πολύ απλά δεν αποτελούν ιατρικές λύσεις.

Παρά τα όσα μπορεί να πιστεύετε, η κυτταρίτιδα μπορεί να εξαφανιστεί με θεραπείες που τα αποτελέσματά τους είναι μόνιμα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Η Aestheticon® είναι ο σύμμαχός σας στη μάχη με την κυτταρίτιδα και το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας είναι ικανό να σας χαρίσει το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν, απαλλαγμένο από ότι σας ενοχλεί.

1 - 3 συνεδρίες

Σύσφιξη

100% φυσικό αποτέλεσμα

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Μόνιμο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να εμφανιστεί στην οποιαδήποτε γυναίκα, τόσο σε αυτές με λεπτά και γυμνασμένα σώματα, όσο και σε γυναίκες με καμπύλες. Τα αίτιά της δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως. Παρ’ όλα αυτά είναι γνωστό, χωρίς να αποτελεί και κανόνα, πως σημαντικό ρόλο για την εμφάνισή της παίζουν η κληρονομικότητα, η γήρανση, η καθιστική ζωή και η αύξηση του βάρους.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως είναι δύσκολο, έως και ακατόρθωτο να αντιμετωπιστεί. Όμως, φτάνουν σε αυτό το συμπέρασμα γιατί επιλέγουν να την αντιμετωπίσουν ως αισθητικό και όχι ως ιατρικό πρόβλημα. Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συνηθισμένη πάθηση του δέρματος, η οποία προκαλεί αλλοιώσεις και ανώμαλους κυματισμούς και προκαλείται από την κατακράτηση υγρών και λίπους μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, αρκεί να αντιμετωπιστεί με τις κατάλληλες ιατρικές θεραπείες, τα βασικά οφέλη των οποίων είναι:

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η κυτταρίτιδα, αν και είναι συνηθισμένη, αποτελεί μια ακίνδυνη πάθηση του δέρματος. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να έχει επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση και στην ψυχολογία γενικότερα μιας γυναίκας. Οι περιοχές που εμφανίζεται και που μπορούμε να επέμβουμε είναι σε μηρούς, γοφούς, γλουτούς και, αν και εμφανίζεται σπανιότερα, σε στήθος, κάτω κοιλιακή χώρα και χέρια.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Πρόκειται για μια επαναστατική ενέσιμη μεσοθεραπεία η οποία μπορεί να καταπολεμήσει οριστικά την κυτταρίτιδα. Χρειάζεται 4 έως 6 συνεδρίες για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Είναι απολύτως ασφαλής και βασικό της στόχος είναι να αποκαταστήσει και να ομαλοποιήσει την υφή και το σχήμα της επιδερμίδας, καταπολεμώντας το οίδημα και την κατακράτηση υγρών.

Το θεραπευτικό μείγμα περιέχει το συστατικό EDTA, βασική λειτουργία του οποίου είναι να δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες στις στοιβάδες του δέρματος και του λιπώδους ιστού, και καφεΐνη, και ευνοεί την μικροκυκλοφορία της περιοχής. Τα αποτελέσματα είναι ορατά 24 ώρες μετά από κάθε συνεδρία.

Μόνιμο αποτέλεσμα

oρατό από την 1η συνεδρία

Ομαλοποίηση

της επιδερμίδας

Εξάλειψη

χαλάρωσης του δέρματος

Καταπολέμηση

κατακράτησης υγρών

Η κυτταρίτιδα είναι στην ουσία ένας χρόνιος εκφυλισμός του λιπώδους ιστού ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό, και η θεραπεία AeSculpt® στοχεύει ακριβώς στο πρόβλημα. Πρόκειται για μία δερματοχειρουργική μέθοδο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Είναι μία απολύτως ασφαλής θεραπεία, η οποία γίνεται με τοπική αναισθησία και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μία ώρα.  Δε χρειάζεται αποθεραπεία και μπορείτε να ξεκινήσετε και πάλι τις δραστηριότητές σας αμέσως μετά την εφαρμογή.

O πλαστικός χειρουργός απελευθερώνει την επιδερμίδα από τον λιπώδη ιστό και κάνει την επιφάνεια του δέρματος επίπεδη και ομοιόμορφη, εξαλείφοντας την κυματοειδή μορφή της κυτταρίτιδας.

Μόνιμο αποτέλεσμα

άμεσα ορατό

Σε 1 μόνο συνεδρία

45 λεπτά ανά περιοχή

Με τοπική αναισθησία

και ελάχιστο οίδημα

Κατάλληλο

και για προχωρημένες μορφές

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Και οι δύο θεραπείες είναι εγκεκριμένες και ασφαλείς και δεν αφήνουν σημάδια. Στην περίπτωση της υποσκαφής, τυχόν μικρομώλωπες και οιδήματα υποχωρούν τις επόμενες ημέρες και μπορούν να αντιμετωπιστούν με κοινά αναλγητικά. Μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας και φυσικά θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση τοπικών προϊόντων στη περιοχή και την έντονη θερμότητα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.