ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Οι περισσότεροι έχουν ακούσει για τις ρυτίδες έκφρασης, αυτό που δε γνωρίζουν όμως είναι το πως αυτές μπορούν να εξαφανιστούν. Στην Aestheticon® μπορούμε να καταπολεμήσουμε τόσο τις λεπτές γραμμές, όσο και τις βαθιές ρυτίδες, ανώδυνα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Οι εγχύσεις λείανσης ρυτίδων με βοτουλινική τοξίνη, έχουν φέρει την επανάσταση στον κόσμο της αντιγήρανσης, ήδη από το 1980. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή μη επεμβατική θεραπεία ομορφιάς στον κόσμο και το μόνο που έχετε να κάνετε για να ανακαλύψετε τα οφέλη της είναι να τη δοκιμάσετε!

Σύντομη συνεδρία

Ταχεία δράση

100% φυσικό αποτέλεσμα

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Διάρκεια 6 μηνών

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ

Οι εγχύσεις με βοτουλινική τοξίνη αποτελούν μία θεραπεία πρόληψης και αντιγήρανανσης. Έχουν ως στόχο τη λείανση των δυναμικών ρυτίδων, δηλαδή των ρυτίδων έκφρασης.

Οι ρυτίδες έκφρασης είναι αποτέλεσμα των έντονων μυϊκών συσπάσεων του προσώπου. Σε αντίθεση με τις στατικές ρυτίδες, οι οποίες προκαλούνται λόγω ηλικίας, μπορεί να εμφανιστούν και σε άτομα που διανύουν μόλις την τρίτη δεκαετία της ζωής τους!

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για τις γραμμές συνοφρύωσης ανάμεσα στα φρύδια, τις γραμμές στο εξωτερικό μέρος των ματιών (πόδι της χήνας) και τις γραμμές που εμφανίζονται στο μέτωπο. Επίσης, πολλοί επιλέγουν τις εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης για να χαλαρώσουν τους μυς στα σημεία που τους ενδιαφέρει, με σκοπό να έχουν μία πιο λεία επιδερμίδα στο μέλλον χωρίς γραμμές και έντονες ρυτίδες.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΞΙΝΗΣ

Μετά από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, ο εξειδικευμένος ιατρός θα κάνει τις εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης απευθείας στους μύες κάτω από τις ρυτίδες. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η προσωρινή χαλάρωση των μυών του προσώπου στα σημεία της θεραπείας. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται ο σχηματισμός νέων ρυτίδων, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται και οι υπάρχουσες γραμμές.

Τι ακριβώς όμως συμβαίνει στον οργανισμό; Όταν εκφραζόμαστε, οι μύες του του προσώπου μας συσπώνται εξαιτίας ενός χημικού νευροδιαβιβαστή, της ακετυλχολίνης. Η βοτουλινική τοξίνη είναι μια ειδικά επεξεργασμένη πρωτεΐνη που μπορεί να περιορίσει τη μετάδοση αυτού του σήματος, έτσι ώστε να μειώσει τη μυϊκή σύσπαση. 

Με επαναλαμβανόμενες θεραπείες οι μύες του προσώπου επανεκπαιδεύονται, και έτσι περιορίζεται η ανάπτυξη νέων γραμμών και ρυτίδων. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δημιουργούνται ανέκφραστα πρόσωπα με «παγωμένες» εκφράσεις. Το σωστό αποτέλεσμα μετά από μία θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη είναι ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από φυσικότητα, ξεκούραση και φρεσκάδα και θλίψης, κούρασης ή νεύρων.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη απευθύνεται σε άτομα 30 ετών και άνω. Βέβαια, μπορεί να χορηγηθεί μικρότερη δοσολογία σε άτομα νεαρότερης ηλικίας, εάν το πρόσωπο τους χαρακτηρίζεται από έντονες ρυτίδες έκφρασης.

Οι περιοχές για τις οποίες ενδείκνυται η θεραπεία είναι οι εξής:

Ρυτίδες στο Μέτωπο

Οι οριζόντιες γραμμές του μετώπου

Ρυτίδες Συνοφρύωσης

Οι γραμμές ανάμεσα στα φρύδια, οι οποίες συχνά εκτείνονται κάθετα στο μέτωπο

Πόδι της Χήνας

Οι πτυχώσεις που μοιάζουν με ακτίνες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών

Bunny Lines

Οι οριζόντιες γραμμές στη μύτη

Marionette Lines

Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα, που δημιουργούν λυπημένη έκφραση

Gummy Smile

Η υπερβολική έκθεση των ούλων κατά τη διάρκεια του χαμόγελου

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα χρειάζεται από 2 μέρες έως 1 εβδομάδα για να φανεί. Στόχος της θεραπείας δεν είναι να σταματήσει κάθε έκφραση, αλλά να μειώσει την ένταση της μυϊκής δραστηριότητας που προκαλεί τις γραμμές στις περιοχές που μας ενδιαφέρει.

Αυτό δίνει στο δέρμα την ευκαιρία να ξεκουραστεί από το επαναλαμβανόμενο «τσαλάκωμα» που μπορεί να συμβαίνει εκατοντάδες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, οι ρυτίδες λειαίνονται σταδιακά με τον καιρό.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αμέσως μετά τη συνεδρία, θα πρέπει να αποφύγετε να ξαπλώνετε για 4 ώρες, καθώς αυτή η στάση μπορεί να προκαλέσει τυχαία εξάπλωση της βοτουλινικής τοξίνης σε μύες γειτονικών περιοχών. 

Επίσης, θα πρέπει να απέχετε για περίπου 24 ώρες από τις ακόλουθες δραστηριότητες:

  • Τρίψιμο ή μασάζ στις περιοχές της θεραπείας
  • Έντονη άσκηση
  • Οποιαδήποτε περιποίηση ομορφιάς προσώπου

Μερικοί ασθενείς παρουσιάζουν έναν ελαφρύ πονοκέφαλο μετά τη θεραπεία, ο οποίος μπορεί να αντιμετωπιστεί με απλό αναλγητικό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΞΙΝΗΣ

Δείτε στο βίντεο Testimonial / Πριν + Μετά:
Η μεγαλύτερη τιμή είναι όταν επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι ασθενείς μας.
Η Χριστίνα μας εμπιστεύτηκε για το πρόβλημά της και της προτείναμε εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης. Τα αποτελέσματα ακούστε τα με τα δικά της λόγια!
Ευχαριστούμε πολύ τη Χριστίνα και όλους εσάς που μας επιλέγετε κάθε μέρα!
BEFORE & AFTER

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι πάρα πολύ λεπτές και όσοι την έχουν κάνει χαρακτηρίζουν την αίσθηση ως ένα ελαφρύ τσίμπημα που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Δεν απαιτείται η χρήση αναισθητικού.

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας. Δε χρειάζεται αποθεραπεία.

Στόχος της θεραπείας είναι να περιορίσει την έντονη δραστηριότητα των μυών, όχι να την σταματήσει. Το λεγόμενο «παγωμένο πρόσωπο» που μπορεί να έχετε συναντήσει είναι αποτέλεσμα λανθασμένης δοσολογίας. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο ιατρό.

Το αποτέλεσμα διαρκεί κατά μέσο όρο από 4 έως 6 μήνες. Η διάρκεια βέβαια εξαρτάται και από το είδος των μυών του προσώπου σας, εάν έχετε δηλαδή ορθοκινητικό, υπερκινητικό ή υπερτονικό τύπο. Ωστόσο, οι γραμμές και οι ρυτίδες μοιάζουν λιγότερο έντονες με την πάροδο του χρόνου. Για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα, οι θεραπείες θα πρέπει να γίνονται ανά  6-12 μήνες. Στην Aestheticon® το υλικό που χρησιμοποιούμε διασφαλίζει μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα, με γρηγορότερη δράση & ανώδυνα.

Η θεραπεία με εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης είναι μία από τις πιο ασφαλείς μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς. Όταν αρχίσει να δρα, μπορεί να αισθάνεστε λίγο παράξενα στις περιοχές όπου έγιναν οι εγχύσεις. Αυτή η αίσθηση είναι προσωρινή και διαρκεί μέχρι να προσαρμοστούν οι μύες. 

Μερικοί ασθενείς μπορεί να παρουσιάσουν κάποια ευαισθησία, ήπια ερυθρότητα, πρήξιμο ή μώλωπες μετά τη θεραπεία, αλλά αυτές είναι μόνο βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις που διαρκούν μερικές ημέρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.