Ενέσιμη
Λιποδιάλυση

Σε Διπλοσάγονο
& Οβάλ Προσώπου

ΟΡΙΣΤΙΚΗ & ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Θα έχετε παρατηρήσει ότι με την πάροδο του χρόνου η βαρύτητα έχει την τάση να κάνει το  χαμηλότερο τμήμα του προσώπου και του λαιμού να «κρεμάει». Αυτή η καθοδική πτώση του δέρματος ή και σε συνδυασμό με εναπόθεση περιττού λίπους είναι γνωστή ως διπλοσάγονο και εμφανίζεται σε αρκετά μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Οι εξειδικευμένοι πλαστικοί χειρουργοί της Aestheticon® μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε μια για πάντα από αυτό το πρόβλημα, εντελώς αναίμακτα, μη επεμβατικά, με μικρό χρόνο αποθεραπείας και απολύτως στοχευμένα.

1 - 3 συνεδρίες

Σύσφιξη

Ανώδυνα & αναίμακτα

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Μόνιμο αποτέλεσμα

Προσιτό κόστος

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟΥ

Όταν αναφερόμαστε στο διπλοσάγονο (ή αλλιώς προγούλι), εννοούμε τη συσσωρευμένη ποσότητα λίπους, η οποία εντοπίζεται κάτω από την σιαγόνα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με ένα δεύτερο πηγούνι.

Το βάρος ενός ανθρώπου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το αν θα εμφανίσει ή όχι διπλοσάγονο, καθώς αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να το έχει και ένα αδύνατο άτομο. Στην ουσία, το διπλοσάγονο είναι μία μικρή περιοχή τοπικού λίπους, η οποία μπορεί να επηρεάσει το οβάλ σχήμα του προσώπου και να προσθέσει χρόνια και κιλά στην εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου.

Η διόρθωση του διπλοσάγονου φέρνει πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα ενός ατόμου. Μερικές από αυτές είναι:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ

Η θεραπείες για την αντιμετώπιση του διπλοσάγονου της Aestheticon® είναι 100% ασφαλής και τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα και απολύτως εγγυημένα.

Το DesoFace® (μείγμα δεσοξυχολικού οξέος) είναι ένα επαναστατικό προϊόν διάλυσης λίπους, το οποίο έχει την ικανότητα να στοχεύει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων. Είναι η μόνη τεχνική που επιφέρει άμεση καταστροφή των λιποκυττάρων, με μη επεμβατικό τρόπο,  αντί για την αφαίρεσή τους επεμβατικά ή με μεθόδους κρυολιπόλυσης όπου χρειάζονται πολλοί μήνες για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμη, λόγω του ότι είναι ενέσιμη, προσφέρει στον ιατρό χειρούργο μεγάλη ακρίβεια δράσης και τα αποτελέσματα διόρθωσης περιγράμματος (contouring) είναι θεαματικά & γρήγορα.

Σε περιπτώσεις μεγάλου αποθέματος υπάρχει και η δυνατότητα αφαίρεσης περιττού λίπους και σύσφιξης δέρματος με την αναίμακτη λιπογλυπτική Vaser Lipo®. Πρόκειται για την καινοτόμο τεχνική με παλμούς υπερήχων, που προσφέρει οριστική εξάλειψη τοπικού λίπους, σε μια συνεδρία και χωρίς παρενέργειες.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟΥ

Η ενέσιμη θεραπεία με DesoFace® για την αντιμετώπιση του διπλοσάγονου είναι ιδανική για ανθρώπους τόσο με φυσιολογικό βάρος, όσο και με κάποια παραπάνω κιλά. Αφορά κυρίως όσους έχουν επίμονα και εντοπισμένα αποθέματα λίπους, τα οποία είναι δύσκολο να χαθούν παρά την όποια διατροφή ή σωματική άσκηση.

Ο αριθμός συνεδριών που ενδείκνυται είναι 1 με 3, ανάλογα βέβαια με την κάθε περίπτωση. Για βέλτιστα αποτελέσματα η κάθε συνεδρία θα πρέπει να γίνεται σε διάστημα 4 με 5 εβδομάδων.

Ο ιατρός δημιουργεί ένα πλέγμα “στόχων” στη περιοχή και εγχύει τη δραστική ουσία αναλόγως με τη μορφολογία της περιοχής, εάν θα επιλέξετε και το περίγραμμα του προσώπου ή και τα μάγουλα και την έκταση του προβλήματος. Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά.

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν έχει παρενέργειες ή αντενδείξεις και δε χρειάζεται αποθεραπεία. Μετά τη συνεδρία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά τις πρώτες 2 – 3 ημέρες μπορεί να παρατηρηθεί οίδημα και ενόχληση στην περιοχή, που υποχωρεί και μπορεί να αντιμετωπιστεί με απλά αναλγητικά.

Στην περίπτωση της αναίμακτης λιπογλυπτικής Vaser Lipo®, η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία ανεξαρτήτως έκτασης προβλήματος και διαρκεί 90 λεπτά. Η αποθεραπεία είναι μια εβδομάδα και θα πρέπει να αποφεύγεται έντονη άσκηση.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΑΙΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τα παραπάνω κιλά δεν έχουν άμεση σχέση με το διπλοσάγονο. Η εμφάνισή του μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες όπως η γήρανση (το δέρμα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά του και οι μύες εξασθενούν), η κληρονομικότητα (τα γονίδια επηρεάζουν την κατακράτηση υγρών και τις λιποαποθήκες του σώματος), η κακή διατροφή, ακόμα και η κακή στάση του σώματος (αποδυνάμωση των μυών του πηγουνιού).

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μόνιμο, άριστο και φυσικό, εμφανίζεται σε 2 με 3 ημέρες και ολοκληρώνεται από 3 έως 5 εβδομάδες μετά. Η εφαρμογή στην Aestheticon® είναι ανώδυνη και ασφαλής, αφού μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι στα χέρια και την φροντίδα του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

BEFORE & AFTER

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι, η καταστροφή των λιποκυττάρων είναι μόνιμη. Σε περίπτωση αύξησης βάρους, το λίπος κατανέμεται ομοιόμορφα στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος.

Απολύτως. Το DesoFace® είναι βιοσυμβατή ουσία και εγκεκριμένη στην Ε.Ε. και η Vaser Lipo® είναι η μόνη αναίμακτη τεχνική αφαίρεσης λίπους που δεν προκαλεί ζημιές στους περιβάλλοντες ιστούς.

Φυσικά, σε όλες τις περιοχές με επίμονο τοπικό λίπος αλλά και στις δύσκολες για άλλες μεθόδους, όπως βραχίονες, ψωμάκια, γόνατα, αστραγάλους, εσωτερικό των μηρών, κοιλιακή χώρα κ.α.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.