ΙΑΤΡΙΚΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αισθάνεστε τα μαλλιά σας σπασμένα ή άτονα με λεπτές και αδύναμες τρίχες; Πιστεύετε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα, από μάσκες ενδυνάμωσης σε κομμωτήρια μέχρι φαρμακευτικές λοσιόν και ειδικά σαμπουάν, αλλά το πρόβλημα παραμένει;  Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά μας μπορεί να αρχίσουν να παρουσιάζουν αραίωση ανεξάρτητα από την ηλικία μας. Τα θετικά νέα όμως είναι ότι μπορούμε να την προλάβουμε και να την αντιστρέψουμε.

Στην Aestheticon® προσφέρουμε τη λύση που χρειάζεστε με ιατρικές, εγκεκριμένες και αποτελεσματικές θεραπείες που εγγυώνται όχι μόνο την ενδυνάμωση των μαλλιών σας, αλλά επίσης την ενίσχυση και αύξηση της πυκνότητάς τους. 

Σύντομη συνεδρία

Μη επεμβατικά

Αποτελεσματικές τεχνικές

Γιατί να μας επιλέξετε

Μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

Αποτέλεσμα σε 3 μήνες

Προσιτό κόστος

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Για τους περισσότερους ανθρώπους τα μαλλιά είναι πηγή αυτοπεποίθησης και εξωτερίκευσης των στοιχείων του χαρακτήρα τους. Είναι λογικό λοιπόν να μας ανησυχεί οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με την υγεία τους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η τριχόπτωση τις περισσότερες φορές μπορεί να μην γίνει άμεσα αντιληπτή. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις γυναίκες, αφού συνήθως η αραίωση είναι διάχυτη σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Αν χάνετε περισσότερες από 100 τρίχες την ημέρα, τότε σίγουρα κάτι το προκαλεί. Οι λόγοι ποικίλουν και περιλαμβάνουν από έλλειψη βιταμινών μέχρι άγχος και κληρονομικότητα.

Τα αισιόδοξα νέα είναι ότι τα πάντα είναι αντιμετωπίσιμα και 100% αναστρέψιμα, αρκεί να δράσουμε εγκαίρως. Στην Aestheticon® θα βρείτε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες ενδυνάμωσης μαλλιών, εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Εξάλλου, οι μόνες αποδεδειγμένα αποτελεσματικές θεραπείες ενδυνάμωσης & αποκατάστασης μαλλιών είναι μόνο οι ιατρικές.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Τα μαλλιά μπορούν να ξαναγίνουν πυκνά και υγιή εύκολα και γρήγορα, αρκεί να δράσετε άμεσα με το που εντοπίσετε το πρόβλημα. Πολλοί θεωρούν πως η ιατρική αντιμετώπιση ενός τέτοιου θέματος είναι υπερβολική και ότι απλά συμπληρώματα διατροφής ή ειδικά σαμπουάν και λοσιόν μπορεί να δώσουν τη λύση.

Τέτοιες επιλογές στην καλύτερη των περιπτώσεων θα καλύψουν προσωρινά το θέμα, χωρίς όμως να προσφέρουν μακροπρόθεσμα και μόνιμα αποτελέσματα. Η καλύτερη επιλογή είναι να απευθυνθείτε στους ειδικούς και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στη ρίζα του, μέσω των εξατομικευμένων θεραπειών ενδυνάμωσης μαλλιών.

Η άμεση αναζήτηση θεραπείας ενδυνάμωσης για τα μαλλιά μπορεί να σας βοηθήσει στην:

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ AESTHETICON®

Η θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες αποτελεί την πιο δοκιμασμένη στο χρόνο, αποτελεσματική και επιτυχή θεραπεία ενδυνάμωσης των μαλλιών. Δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια, αφού οι αυξητικοί παράγοντες προέρχονται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.

Η συγκεκριμένη θεραπεία αναζωογονεί τους ιστούς στο τριχωτό της κεφαλής & δημιουργεί νέα αιμοφόρα αγγεία αξιοποιώντας τα θρεπτικά συστατικά του αίματος και των μηχανισμών ανανέωσης του ίδιου του οργανισμού και αποκαθίσταται σταδιακά η εικόνα των μαλλιών.

Αφού πρώτα γίνει ο εμπλουτισμός και η φυγοκέντριση του αίματος, το μείγμα πλάσματος με τους αυξητικούς παράγοντες εγχέεται στο τριχωτό της κεφαλής και το πρόβλημα σας γίνεται παρελθόν, αφήνοντάς σας με νεανικά, πυκνά & υγιή μαλλιά.

Τα πεπτίδια αποτελούν το δομικό συστατικό των πρωτεϊνών, αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα και στο δέρμα & τριχωτό της κεφαλής λειτουργούν ρυθμιστικά: επικοινωνούν και διασυνδέουν τις διάφορες λειτουργίες των κυττάρων.

Στην ιατρική χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα βιομιμητικά πεπτίδια όταν θέλουμε στοχευμένη και συγκεκριμένη δράση όπως τη διέγερση των θυλάκων της τρίχας.  

Ενισχύοντας την κυκλοφορία μέσω της αγγειογένεσης, η θεραπεία βιομιμητικών πεπτιδίων αναστέλλει την αραίωση, και πετυχαίνουμε δραματική ενδυνάμωση των μαλλιών σας, αύξηση του πάχους της τρίχας αλλά και αποκαταστάση της λάμψης της.

Οι θεραπείες μπορούν να γίνουν και συνδυαστικά.

Καλέστε μας, κλείστε ραντεβού ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό

ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι σχετικά άμεσα. Κατά μέσο όρο, οι αλλαγές είναι εμφανείς μέσα σε διάστημα τριών μηνών, με την προϋπόθεση ότι οι συνεδρίες γίνονται τακτικά και με συνέπεια.

Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζουν και οι απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης. Το βασικό είναι πως θα βελτιωθεί η πυκνότητα, η ανθεκτικότητα και η λάμψη των μαλλιών σας. Επίσης, με τη συνεχή παρακολούθηση της περίπτωσής σας από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Aestheticon®, θα μπορούμε να κάνουμε εξατομικευμένες αλλαγές στο πλάνο θεραπειών σας, ανάλογα με το ποια θεραπεία ταιριάζει καλύτερα στον κάθε οργανισμό. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να μας καλέσετε στο 216 500 2002 ώστε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού. Βρισκόμαστε εντός του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 62, 12461, στον 3ο όροφο.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.